Στο Netflix η Σάκκαρη: «Τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ»

Στο Netflix η Σάκκαρη: «Τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ»

Sportal newsroom 12:51 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 27.01.2023

Η Μαρία Σάκκαρη πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Netflix, «Break Point» και μιλάει «έξω απ' τα δόντια».

Η νέα σειρά του Netflix, «Break Point», κυκλοφόρησε και πρωταγωνιστές είναι οι μεγάλοι και μη αστέρες του τένις. Δημιουργοί του είναι οι ίδιοι που έβγαλαν το «Drive to Survive», το οποίο έγινε επιτυχία. 

Σε αυτή τη σειρά λοιπόν οι αστέρες του τένις μιλάνε και αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Ξεχνάνε για λίγο το άγχος, σταματάνε να είναι αθλητές και γίνονται άνθρωποι. Η σειρά περιλαμβάνει δύο σεζόν. Στη πρώτη υπάρχουν πέντε επεισόδια και επικεντρώνονται στο Wimbledon, στο Eastobourne, στο Queens Club, στο US Open, στο WTA και στο ATP Finals.

Η Ελληνίδα τενίστρια εμφανίζεται στο τρίτο επεισόδιο, το οποίο μιλάει για το Indian Wells και το Miami Masters, τα δόυ συνεχόμενα Masters 1000 της ATP. 

Η 27χρονη αθλήτρια μιλάει για τη φολοδοξία της να γίνει το «νούμερο ένα», ενώ αναφέρει παράλληλα ότι ο μεγαλύτερος φόβος της είναι η αποτυχία. Πάνω σε αυτό μάλιστα σχολίασε το πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστεί την ήττα κανείς, ειδικά αν είναι μια ανάσα από το όνειρό του, η κατάκτηση ενός τουρνουά.

Μάλιστα όταν έχασε από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα τον Ιούνιο του 2021, είχε σκεφτεί να αποσυρθεί! 

«Έπαιξα νομίζω επτά – οκτώ ημιτελικούς πέρυσι. Κι απλά δυσκολευόμουν, γιατί μπορούσα να δω το τέλος και δεν κέρδιζα. Το μυαλό μου προχωρούσε τόσο και δεν μπορούσα να κερδίσω. Παραήμουν ενθουσιασμένη. Τα είχα σχεδόν καταφέρει, αλλά παράλληλα, δεν τα είχα.

Υπάρχουν πολλές ήττες που πονάνε, ακόμα και σήμερα, όπως πέρσι στο Παρίσι (Roland Garros 2021). Έχασα, ενώ είχα το match point. Δεν ήξερα πώς να το χειριστώ. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ τρεις ημέρες. Ήμουν ξαπλωμένη και προσπαθούσα απλώς να κοιμηθώ, αλλά ήμουν πολύ νευρική και λυπημένη.

Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Είπα στους προπονητές μου ότι θέλω να αποσυρθώ από το τένις. Και το έκανα για τέσσερις ημέρες και πήγα σ’ ένα ελληνικό νησί».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }