F1 - Σαρλ Λεκλέρκ: «Πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα»
i

H Ferrari του Σαρλ Λεκλέρκ /©Intime

F1 - Σαρλ Λεκλέρκ: «Πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα»

Sportal newsroom 18:06 - 21.11.2022 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 21.11.2022

Ο Μονεγάσκος πιλότος θεωρεί πως ήρθε η ώρα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και αυτός και η Ferrari.

Μετά τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του Μαξ Φερστάπεν και τον πρώτo, μετά το 2013, τίτλο της Red Bull Racing, η Ferrari ελπίζει πως τη νέα σεζόν δεν θα έχει απλώς σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος (όπως φέτος) αλλά θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τον τίτλο. Και σε επίπεδο οδηγών, αλλά και στους κατασκευαστές. 

Το ταλέντο και οι ικανότητες των Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ είναι μία σημαντική βάση, με τον πρώτο να δηλώνει λίγο μετά το τελευταίο Grand Prix της σεζόν πως «πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω τη νέα χρονιά. Πρέπει να παλέψουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος». Ο νεαρός Μονεγάσκος πιλότος παραδέχτηκε πως «φέτος βελτιωθήκαμε σε σχέση με πέρσι, αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία φορά που η Ferrari πανηγύρισε το τρόπαιο το ημερολόγιο έδειχνε το έτος 2008. Τότε ο Κίμι Ραϊκόνεν είχε οδηγήσει την ιταλική ομάδα στην κορυφή. 

Tags:
var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }