Ο Γιόκιτς πανηγυρίζει τίτλους με τα άλογά του, παρέα με τον Μπογκντάνοβιτς (vid)

Ο Γιόκιτς πανηγυρίζει τίτλους με τα άλογά του, παρέα με τον Μπογκντάνοβιτς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:48 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 17.06.2024

Στην πατρίδα του, το Σομπόρ της Σερβία, βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς των Ντένβερ Νάγκετς για διακοπές, αλλά και για τους ιπποδρομιακούς αγώνες των αλόγων του. Για παρέα του φέτος έχει τον επίσης NBAer, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Πέρσι, όταν τελείωσε τις υποχρεώσεις του στο ΝΒΑ ως πρωταθλητής, επέστρεψε στην πατρίδα του την Σερβία για να δει την οικογένειά του και να χαλαρώσει στο χωριό του, το Σομπόρ. Τότε είχε καλέσει στα μέρη του τον συμπαίκτη του στο Ντένβερ, Άαρον Γκόρντον. Φέτος που η χρονιά του ολοκληρώθηκε νωρίτερα, καθώς οι Νάγκετς αποκλείστηκαν από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στα προημιτελικά της Δύσης, ο τρεις φορές MVP έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του και περισσότερη άνεση για να απολαύσει τα αγαπημένα του άλογα στους ιπποδρομιακούς αγώνες του Ιουνίου.

Αυτό έκανε τις τελευταίες μέρες και για συντροφιά του είχε την μονάκριβη κόρη του, αλλά και έναν άλλον συμπαίκτη του από την εθνική ομάδα. Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς των Ατλάντα Χοκς ήταν εκεί για να χαρεί μαζί με τον Joker, με τον οποίο παρεμπιπτόντως θα συνεργαστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έρχονται.

Πιθανή η αλλαγή στο ρόστερ της Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ποιος θα αντικαταστήσει ποιον
NBA

09:10 - 17.06.2024

Πιθανή η αλλαγή στο ρόστερ της Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ποιος θα αντικαταστήσει ποιον

H εθνική ομάδα των ΗΠΑ έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό την επιλογή των παικτών που θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά τα προβλήματα στα πόδια και στη μέση του Καουάι Λέοναρντ των Κλίπερς, οδηγούν στην πιθανή αντικατάστασή του. Και ο Ντέρικ Ουάιτ των Σέλτικς ετοιμάζεται να πάρει θέση...

Ο Γιόκιτς απουσίασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, όταν οι «Πλάβι» έφθασαν μέχρι τον τελικό -εκεί όπου έχασαν από την Γερμανία, γιατί ήθελε να ξεκουραστεί έπειτα από μία μακρά και επίπονη χρονιά στο ΝΒΑ, τώρα όμως θα επανεμφανιστεί με την εθνική ομάδα και ταυτόχρονα δημιουργούνται οι δυνατότητες για ένα ακόμα λαμπερό μετάλλιο στη συλλογή της Σερβίας.

Εν τω μεταξύ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σβέτισλαβ Πέσιτς, έχει ανακοινώσει την προεπιλογή του για τους Αγώνες του Παρισιού και ανάμεσα στα αστέρια που θα λάβουν μέρος, πέραν των Γιόκιτς και Μπογκντάνοβιτς, βρίσκονται άλλοι τρεις παίκτες του ΝΒΑ, αλλά και οι δύο ψηλοί του Ολυμπιακού: Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Φιλίπ Πετρούσεφ.