Αλεξανδρής στον Ελ Κααμπί: «Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι σου»

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

©Intime

Αλεξανδρής στον Ελ Κααμπί: «Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι σου»

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:43 - 05.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:11 - 06.07.2024

Ο Αλέξης Αλεξανδρής μέσω μίας ανάρτησης στα social media ζητά από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός θέλει να «δέσει» στο Λιμάνι τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί! Οι Πειραιώτες του προσφέρουν ένα μυθικό συμβόλαιο, δείχνοντας πόσο τον θέλουν στον σύλλογο και δίνουν μεγάλη «μάχη» με ομάδες από Τουρκία και Σαουδική Αραβία που έχουν μπει στο... κόλπο για την απόκτηση του Μαροκινού φορ.

Τη δική του προσπάθεια για να πείσει τον πρώτο σκόρερ του Europa Conference League την περσινή σεζόν να μείνει στους «ερυθρόλευκους» έκανε ο Αλέξης Αλεξανδρής μέσω μίας ανάρτησης στα social media.

Όσα έγραψε ο Αλέξης Αλεξανδρής στο post του:

«Φίλε Ελ Κααμπί. Ξέρω ότι θα το διαβάσεις σίγουρα. Θα σου μόνο μόνο αυτό. Στην οικογένεια του Ολυμπιακού μεγαλούργησες αγωνιστικά χαρίζοντάς μας υπέροχα και σημαντικά γκολ με αποκορύφωμα το γκολ στον τελικό. Η αγάπη, η στοργή, η καταξίωση που βώσες εδώ απ' τον Ολυμπιακό δεν ανταλλάσσεται με τίποτα υλικό σ' αυτόν τον μάταιο κόσμο.

Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, σε λάτρεψε και σε έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο. Άσε την Τουρκία και τις άλλες χώρες. Μείνε εδώ να συνεχίσεις να γράφεις σελίδες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Εδώ είναι το σπίτι σου, εδώ θα βρεις την γαλήνη, την αγάπη και στην στήριξη απ' όλους τους Ολυμπιακούς.

Πουθενά αλλού δεν θα νιώσεις έτσι. Σκέψου και είμαι σίγουρος ότι η καρδιά σου θα δείξει τον δρόμο που οδηγεί μόνο στον Πειραιά, μόνο στον Ολυμπιακό».

Η ανάρτηση του Αλεξανδρή: