Η ΑΕΚ θέλει Στρακόσια, αλλά δεν «καίει» καμία περίπτωση από την μεταγραφική της λίστα

Θωμάς Στρακόσια

i

© Photo by Visionhaus/Getty Images

Η ΑΕΚ θέλει Στρακόσια, αλλά δεν «καίει» καμία περίπτωση από την μεταγραφική της λίστα

Κώστας Τσίλης 23:14 - 16.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:15 - 16.06.2024

Είναι δεδομένο πως η Ένωση παραμένει δυνατά στο κυνήγι του Στρακόσια, όμως είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα υπόθεση και γι αυτό και κρατάει ανοιχτές και όλες τις υπόλοιπες

Στην ΑΕΚ ξέρουν πολύ καλά, πως ένα από τα εμπόδια που θα βρουν μπροστά τους στις μεταγραφικές υποθέσεις που προσπαθούν να κλείσουν, είναι το Euro που έχει μόλις ξεκινήσει. Ακόμα και για παίκτες που δεν συμμετέχουν αλλά περιμένουν τυχόν καραμπόλες, αλλά πολύ περισσότερο για παίκτες που δίνουν το παρών στην διοργάνωση. Όπως ο Θωμάς Στρακόσια.

Ο διεθνής Αλβανός όχι μόνο έπαιξε βασικός στην πρεμιέρα της εθνικής του απέναντι στην Ιταλία, αλλά έκανε και εξαιρετική εμφάνιση. Κάτι που πρακτικά σημαίνει, πως ανέβασε ακόμα περισσότερο την μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Και ακόμα έχει μπροστά του (τουλάχιστον) δυο ματς στον όμιλο, για να την ανεβάσει ακόμα περισσότερο. Επομένως δεν έχει κανέναν λόγο να βιαστεί να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του.

Αυτό δεν σημαίνει πως στην ΑΕΚ σκοπεύει να εγκαταλείψουν την περίπτωση. Εξακολουθούν να την "παλεύουν" με ανοιχτή γραμμή και με την πλευρά του Στρακόσια αλλά και μ' αυτή της Μπρέντφορντ. Άλλωστε ξέρουν πως πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση. Όμως παράλληλα κρατούν ανοιχτές και δεν "καίνε" και καμία άλλη που έχουν βάλει στην μεταγραφική τους λίστα.

Παραμένει δηλαδή ανοιχτή και υπόθεση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι αλλά και αυτή του Βασίλη Μπάρκα. Όπως και ακόμα μια, την οποία η ΑΕΚ έχει ψάξει αλλά δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Η ΑΕΚ θέλει να κάνει μια πολύ καλή επιλογή για την θέση του βασικού τερματοφύλακα. Όμως δεν έχει και τα περιθώρια να περιμένει όλο το καλοκαίρι.