Μεντιλίμπαρ: «Είναι πολύ καλό να σε σέβονται και να ξέρουν την αξία σου, έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ»
i

© Intime

Μεντιλίμπαρ: «Είναι πολύ καλό να σε σέβονται και να ξέρουν την αξία σου, έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:45 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:51 - 25.09.2024

Όλα όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λυών για την πρεμιέρα του League Phase του Europa League.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λυών για την πρεμιέρα του League Phase του Europa League ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε ότι η ιδέα παιχνιδιού των Πειραιωτών δεν αλλάζει ακόμα κι αν υπάρχουν απουσίες, καθώς το ρόστερ είναι μεγάλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τίτλο του Conference που έχει αλλάξει το πώς τον αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι: «Καλησπέρα σας. Είναι πολύ καλό να σε σέβονται και να ξέρουν την αξία σου. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πετύχαμε κάτι μεγάλο. Πρέπει τώρα να δείξουμε από την αρχή τι αξίζουμε και δεν έχει αξία τι πετύχαμε στο παρελθόν Είναι μία νέα διοργάνωση. Επειδή δεν ξέρουμε πόσους βαθμούς χρειαζόμαστε πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκες».

Αυτά είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League - Σε ποια θέση βρίσκονται οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός;
EUROPA LEAGUE

11:51 - 25.09.2024

Αυτά είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League - Σε ποια θέση βρίσκονται οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός;

Το νέο Europa League ετοιμάζεται να πάρει σάρκα και οστά, με την αρχή να γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη. Ποιες είναι οι ομάδες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να το κατακτήσουν και που βρίσκονται οι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Για τη σκέψη του για τα πλάνα του: «Φυσικά κα το έχω σκεφτεί. Δεν θα σας αποκαλύψω την 11άδα. Έχουμε μία ιδέα παιχνιδιού και δεν αλλάζει αυτό είτε έχουμε τραυματίες ή τιμωρημένους. Για αυτό έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Σημασία έχει να μην αλλάζει η ιδέα του παιχνιδιού».

Για την ιδέα του παιχνιδιού σε σχέση με το άμεσο παιχνίδι: «Νομίζω ότι το έχουμε ξανακάνει. Κερδίσαμε μία διοργάνωση παίζοντας έτσι και γιατί όχι να προσπαθήσουμε να το ξανακάνουμε».

Για τους αγώνες που προηγήθηκαν και το εάν έχει την ευκαιρία να γίνει πιο σκληρός απέναντι στους παίκτες του: «Απαιτητικός είμαι πάντα απέναντι στους παίκτες όπου και εάν παίζουμε. Δεν έχει να κάνει με αυτό. Πάντα είμαι πολύ απαιτητικός. Έχει να κάνει με το πόσο εφαρμόζουμε την ιδέα του παιχνιδιού μας κάτι που εάν γίνει θα είμαστε πιο κοντά στη νίκη».