Προπονητής Καναδά: «Πάμε να γ@#@#*ουμε την Κροατία!»

Προπονητής Καναδά: «Πάμε να γ@#@#*ουμε την Κροατία!»

Sportal newsroom 13:29 - 24.11.2022 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 28.11.2022

Ο προπονητής του Καναδά Τζον Χέρντμαν θέλοντας να ανεβάσει την ψυχολογία και να δώσει το σύνθημα νίκης στην ομάδα του κόντρα στην Κροατία, μάλλον το... παράκανε λίγο.

Ο Καναδάς επέστρεψε στο Μουντιάλ μετά από 36 χρόνια, και στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση άφησε καλές εντυπώσεις, παρά την ήττα με 1-0 από τους Βέλγους. 

Οι Καναδοί έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Αλφόνσο Ντέιβις και Τζόναθαν Ντέιβιντ ήταν οι κύριοι εκφραστές των επιθετικών ενεργειών της ομάδας τους, αλλά τελικά ο Καναδάς δε κατάφερε να σκοράρει.

Παρόλα αυτά ο προπονητής της ομάδας Τζον Χέρντμαν, επέλεξε να εστιάσει στην εμφάνιση και όχι στο αποτέλεσμα. Πιστεύει ότι οι παίκτες του θα πάρουν τη νίκη κόντρα στην Κροατία, αλλά εξέφρασε την πίστη αυτή, κάπως άκομψα. 

«Είπα στους παίκτες μου ότι εδώ ανήκουν. Και ότι θα πάμε να γ@&#*ουμε την Κροατία. Τόσο απλά».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }