«Η Αλ Νασρ προσφέρει 300 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια στον Κριστιάνο Ρονάλντο»

«Η Αλ Νασρ προσφέρει 300 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια στον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Κώστας Τόπας 14:37 - 24.11.2022

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει ότι η Αλ Νασρ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να πείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνιστεί για λογαριασμό της.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποτελεί εδώ και μερικά 24ωρα παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ετσι, είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Προέχουν βέβαια οι υποχρεώσεις του με την εθνική Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Πάντως στην Αγγλία έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν αρκετά σενάρια σχετικά με το μέλλον της καριέρας του. Ενα από αυτά είναι κι αυτό της «Daily Mirror», η οποία αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει στα χέρια του μια… ασύλληπτη πρόταση από την Αλ Νασρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο μοναδικός από τους 831 παίκτες του Μουντιάλ χωρίς ομάδα
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

10:34 - 24.11.2022

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο μοναδικός από τους 831 παίκτες του Μουντιάλ χωρίς ομάδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κυκλοφορεί ελεύθερος Νοέμβριο μήνα μετά το πρόσφατο «διαζύγιο» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έτσι είναι ο μοναδικός από τους 831 παίκτες του Μουντιάλ χωρίς ομάδα!

Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φέρεται να προσφέρει 305 εκατομμύρια δολάρια στον Πορτογάλο αστέρα, για διετές συμβόλαιο συνεργασίας! Υπενθυμίζεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο όσο ήταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε εβδομαδιαίες αποδοχές πάνω από 500.000 λίρες, ενώ τον περασμένο Ιούλιο απέρριψε πρόταση 245 εκατομμυρίων δολαρίων από την Αλ Χιλάλ.