Το μήνυμα που πήραν οι παίκτες της ΑΕΚ: «Ξεκουραστείτε γιατί…»
i

ΑΕΚ, προπόνηση/intime

Το μήνυμα που πήραν οι παίκτες της ΑΕΚ: «Ξεκουραστείτε γιατί…»

Κώστας Τσίλης 23:30 - 14.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ έβγαλε ένα ζόρικο δεκαήμερο με βαρύ πρόγραμμα, όμως στο διήμερο ρεπό για το Πάσχα, θα πρέπει να γεμίσει τις... μπαταριές για δυο "διαβολοβδομάδες" που θα κρίνουν τα πάντα

Είναι γεγονός πως δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου για τους παίκτες της ΑΕΚ, να βγάλουν ένα πρόγραμμα με τέσσερα συνεχόμενα απαιτητικά ματς μέσα σε διάστημα δέκα ημερών. Και μάλιστα τα τρία εκτός έδρας και τα δυο με ταξίδι. Αλλά μπροστά σ’ αυτό που περιμένει την ΑΕΚ μετά το Πάσχα, ίσως αυτός ο κύκλος με τα ματς με ΠΑΟΚ, Βόλο, Άρη και Ολυμπιακό ανά τρεις μέρες, να μοιάζει με ξεκούραστο περίπατο στο πάρκο.

Το πρόγραμμα που θα βρει μπροστά της η Ένωση από την Κυριακή του Θωμά, όχι μόνο είναι βαρύ διότι έχει ξανά συνεχόμενα παιχνίδια. Αλλά είναι και αυτό που ουσιαστικά θα κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ επιστρέφοντας από το Πάσχα, θα πάει στο Καραϊσκάκη για να παίξει με τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και κατόπιν θα έχει σερί παιχνίδι εντός έδρας πάλι με τον Ολυμπιακό και εκτός με τον Άρη.

Αυτά τα ματς, που είναι περιττή φυσικά η ανάλυση για τον κομβικό τους χαρακτήρα στην μάχη για τον τίτλο, η ΑΕΚ θα τα δώσει ουσιαστικά μέσα σε διάστημα δυο εβδομάδων. Από τις 23 Απριλίου, μέχρι και τις 7 Μαίου. Φυσικά και αυτός είναι ο λόγος που ο Ματίας Αλμέιδα δεν έδωσε μια επιπλέον ημέρα άδειας στους ποδοσφαιριστές του για το Πάσχα. Παρόλο που πολύ θα το ήθελε, προκειμένου να αποφορτιστούν και ψυχολογικά και σωματικά. Και παρόλο που το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες του, είναι να ξεκουραστούν σ’ αυτό το σχεδόν τριήμερο ρεπό που έχει δώσει, καθότι ακολουθούν δυο κανονικές διαβολοβδομάδες, που θα κρίνουν και την σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκαναν σήμερα το πρωί προπόνηση στα Σπάτα και... έφυγαν για ξεκούραση. Επόμενο ραντεβού με τον Αλμέιδα για δουλειά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, θα είναι την Δευτέρα του Πάσχα. Και μάλιστα το απόγευμα για να μπορέσουν οι παίκτες να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην διάθεση τους. Ειδικά οι ξένοι που θα ταξιδέψουν.