Εξαντλήθηκε πριν κυκλοφορήσει το Zenvo TSR των 1.360 ίππων
i

printscreen

Εξαντλήθηκε πριν κυκλοφορήσει το Zenvo TSR των 1.360 ίππων

Δημήτρης Μπαλής 13:06 - 27.11.2022 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 08.02.2023

Μόλις σε τρία αντίτυπα, και με πρόσθετα αεροδυναμικά για τη μεγαλύτερη τελική ταχύτητα των 424 χλμ./ώρα.

Η Zenvo Automotive από τη Δανία, αποκάλυψε εικόνες και τεχνικές προδιαγραφές του TSR-GT της, που θα κατασκευάσει σε μόλις τρία αντίτυπα, τα οποία έχουν ήδη πουληθεί σε συλλέκτες υπεραυτοκίνητων, πριν παραχθούν.

Δημιουργημένο για να επιτυγχάνει υψηλότερη τελική ταχύτητα και να δημιουργεί πιο αναλογική αεροδυναμική σταθερότητα από ποτέ, το TSR-GT διαθέτει νέα σχεδίαση και βελτιωμένο Power Pack 1.360 ίππων.

Λόγω της μειωμένης αντίστασής του, το TSR-GT μπορεί να αναπτύξει έως 424 χλμ./ώρα.

Εστιάζοντας στην κάθετη δύναμη και τη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες με τη νέα, επιμήκη πίσω αεροτομή της, η ομάδα σχεδιασμού της Zenvo δημιούργησε επίσης έναν νέο τύπο κάλυμμα δίσκου τροχού, σχεδιασμένο να μειώνει την αντίσταση και να βοηθά σε αυτή τη τελική ταχύτητα. Όλες οι βελτιώσεις που μειώνουν την οπισθέλκουσα, κατασκευάζονται σε προ-εμποτισμένες ίνες άνθρακα από την Zenvo artisans στη Δανία.

Η νέα αναβάθμιση του TS Power Pack ενισχύει τον αρχικό κινητήρα V8, με διπλό υπερτροφοδότη των 5.8 lt.

Εν τω μεταξύ, το εσωτερικό έχει επίσης σημαντικές αλλαγές, σε σύγκριση με το πιλοτήριο του TSR-S. Η εκτενής χρήση ανθρακονημάτων περιορίστηκε και έχουν χρησιμοποιηθεί πολλαπλά δέρματα, αντικαθιστώντας το Alcantara στο ταμπλό, στα καθίσματα και στο τιμόνι, ενώ προστέθηκαν βελούδινα πατάκια δαπέδου με δερμάτινες ακμές.

Τα σχέδια της Zenvo, περιλαμβάνουν την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου μοντέλου το τρίτο τρίμηνο του 2023.