Όλες οι βραβεύσεις της σεζόν 2023-24 στη Stoiximan GBL
i

© Intime

Όλες οι βραβεύσεις της σεζόν 2023-24 στη Stoiximan GBL

Ευτυχία Οικονομίδου 22:48 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:01 - 27.09.2024

Πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις της Stoiximan GBL για τη σεζόν 2023-24 με τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR να πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες.

Η Stoiximan GBL είναι έτοιμη για την έναρξη της νέας σεζόν με το πρώτο τεστ να δίνεται στη Ρόδο με το Stoiximan Super Cup το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου.

Μία μέρα πριν το τζάμπολ των ημιτελικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR με τον Άρη και τον Ολυμπιακό με το Περιστέρι στο ξενοδοχείο Rhodes Palace πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για να βραβευθούν οι κορυφαίοι της Greek Basketball League της αγωνιστικής χρονιάς 2023-24 που μας χάρισε πολλές συγκινήσεις λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου.

Πέρα από το βραβείο του MVP του ελληνικού πρωταθλήματος, που παρέλαβε ο Κώστας Σλούκας, του καλύτερου προπονητή που έκανε δικό του ο Εργκίν Αταμάν και του πιο δημοφιλούς, όπου ξεχώρισε ο Κέντρικ Ναν με τα άπταιστα ελληνικά του, ο Παναθηναϊκός AKTOR έκλεψε την παράσταση και πρωταγωνίστησε στα βραβεία.

Στην καλύτερη πεντάδα της Stoiximan GBL 2023-2024, ψηφίστηκαν οι Κώστας Σλούκας, Κέντρικ Ναν, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς και Ματίας Λεσόρ, οι οποίοι βγήκαν μετά από ψηφοφορία.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις:

MVP: Κώστας Σλούκας

Προπονητής της χρονιάς: Εργκίν Αταμάν

Καλύτερη πεντάδα: Σλούκας, Ναν, Παπανικολάου, Πίτερς, Λεσόρ

Καλύτερος αμυντικός: Τζέριαν Γκραντ

Rising Star: Νεοκλής Αβδάλας

Πιο βελτιωμένος παίκτης: Βασίλης Τολιόπουλος

Πιο θεαματικός παίκτης: Ματίας Λεσόρ

Πιο δημοφιλής παίκτης: Κέντρικ Ναν