Ο Ολυμπιακός έκανε αίτημα για δεύτερο κομισάριο και εισαγγελέα εν όψει του δεύτερου τελικού με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός έκανε αίτημα για δεύτερο κομισάριο και εισαγγελέα εν όψει του δεύτερου τελικού με τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:31 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός ζήτησε για τον δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών κόντρα στον Παναθηναϊκό την παρουσία δεύτερου κομισάριου και εισαγγελέα, στέλνοντας επιστολή στην ΚΕΔ, στην ΕΟΚ και την αστυνομία.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας για το δεύτερο τελικό της σειράς (30/3, 18:30) των playoffs, με τους «ερυθρόλευκους» να ζητάνε έξτρα κομισάριο για την αναμέτρηση στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ έστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ, την ΚΕΔ και την αστυνομία, ζητώντας την ύπαρξη δεύτερου κομισάριου αλλά και εισαγγελέα στο γήπεδο.

Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 στη σειρά (σ.σ. μετά τη νίκη στον πρώτο τελικό με τις δύο ομάδες να κουβαλάνε το 1-1 από τα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) και όποια ομάδα φτάσει πρώτη τις τέσσερις νίκες, θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια.

Παυλοπούλου στο Sportal: «Ύψιστη τιμή να σηκώνεις το Κύπελλο ως αρχηγός του Παναθηναϊκού»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

18:36 - 28.03.2023

Παυλοπούλου στο Sportal: «Ύψιστη τιμή να σηκώνεις το Κύπελλο ως αρχηγός του Παναθηναϊκού»

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου, η αρχηγός του Παναθηναϊκού, μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών και όχι μόνο, με την διεθνή γκαρντ να έχει πολλά να πει!

Η κίνηση από πλευράς του Ολυμπιακού έχει να κάνει με βάση ότι είχε συμβεί στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ουσιαστικά το αίτημα για παρουσία δεύτερου κομισάριου έχει να κάνει με το να καταγράψει ότι θα γίνεται στις κερκίδες.

Το σημερινό παιχνίδι, ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος των playoffs, θα πρέπει να σημειωθεί ότι έρχεται τέσσερις μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό στο Final Four μετά από 23 χρόνια. Εκεί όπου οι «πράσινες» κέρδισαν την Ελευθερία Μοσχάτου στο τελικό με καθοριστικό το τετράποντο της Αρίκα Κάρτερ στα 52'' για το 40'.

Tags: