Α1 Γυναικών: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος

Σταμολάμπρου, Σωτηρίου, Νίκλας

i

Σταμολάμπρου, Σωτηρίου, Νίκλας / © Intime

Α1 Γυναικών: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος

Sportal newsroom 11:26 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 14.08.2024

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν στον δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών (18:30) σε ένα μεγάλο παιχνίδι στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η ώρα του δεύτερου τελικού της Α1 Γυναικών είναι τώρα!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ετοιμάζονται να διασταυρώσουν για ακόμα μια φορά τα ξίφη τους, σε ένα μεγάλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί το απόγευμα (18:30) στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο πρώτος τελικός, ο οποίος διεξίχθη στις 19/3, βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια είχαμε την διακοπή για το Κύπελλο, το οποίο κατέκτησε ο Παναθηναϊκός, με την δράση να επιστρέφει, 11 μέρες μετά.

Οι «πράσινες» μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και θα προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2, καθώς εάν ο Ολυμπιακός πάρει το «διπλό», μετά θα έχει 3 ευκαιρίες να κατακτήσει την 4η νίκη και να σηκώσει για ακόμα μια φορά το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρωταθλητής κρίνεται στις 4 νίκες, με τις δύο ομάδες να κουβαλούν μαζί τους το σκορ από την κανονική διάρκεια (1-1 εκεί), ενώ το πλεονέκτημα έδρας ανήκει στον Ολυμπιακό.

Απουσίες έχουν και οι δύο ομάδες. Από τη μία ο Ολυμπιακός δεν έχει την Εβίνα Σταμάτη στην διάθεσή του, καθώς η αρχηγός των Ερυθρόλευκων χάνει όλους τους τελικούς μετά τον τραυματισμό της στο πρώτο παιχνίδι. Από την άλλη, η Ριντ είναι επίσης εκτός για τον Παναθηναϊκό. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το PAO TV.

Tags: