Ο Άαρον Γκόρντον των Νάγκετς αλλάζει νούμερο φανέλας, στη μνήμη του αδικοχαμένου αδελφού του (vid)

Ο Άαρον Γκόρντον των Νάγκετς αλλάζει νούμερο φανέλας, στη μνήμη του αδικοχαμένου αδελφού του (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:36 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 26.08.2024

Για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου αδελφού, Ντρου, ο σταρ των Ντένβερ Νάγκετς, Άαρον Γκόρντον, τη νέα σεζόν στο NBA δεν θα φοράει το Νο 50 στην πλάτη, αλλά το Νο 32.

Ήταν το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής του Άαρον Γκόρντον, αλλά και ολόκληρης της οικογένειας του. Διότι, την τελευταία μέρα του Μαΐου, ο 33χρονος αδελφός του σταρ των Ντένβερ Νάγκετς, Ντρου Γκόρντον, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Πόρτλαντ του Όρεγκον.

Στον κόσμο του μπάσκετ ο αδικοχαμένος Αμερικανός ήταν γνωστός από τη θητεία του στην Euroleague με την Παρτιζάν τη σεζόν 2012-13, είχε αγωνιστεί επίσης στην Γαλλία, στην Λιθουανία, την Ρωσία, την Ιαπωνία, ενώ συνήθως φορούσε τη φανέλα με το Νο 32. Ήταν ο αγαπημένος του αριθμός.

Γι' αυτό και ο Άαρον Γκόρντον ενημέρωσε πως τη νέα σεζόν στο NBA, θα φορά κι αυτός το «32», για να τιμήσει τον αδελφό του. Μέχρι τώρα ο 28χρονος φόργουορντ των Νάγκετς, εμφανιζόταν με το No 50 (και παλαιότερα με το «00»), αλλά πλέον ξεκινά ένα νέο, ιδιαίτερου νοήματος, κεφάλαιο στην καριέρα του.

To ΝΒΑ ζήτησε από το Δικαστήριο της Νέας Υόρκη την απόρριψη της αγωγής της Warner Bros για τα τηλεοπτικά
NBA

08:45 - 26.08.2024

To ΝΒΑ ζήτησε από το Δικαστήριο της Νέας Υόρκη την απόρριψη της αγωγής της Warner Bros για τα τηλεοπτικά

Έναν φάκελο με 28 σελίδες, αμέτρητα δικαιολογητικά και όλο το ιστορικό της διαπραγμάτευσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων κατέθεσε το NBA στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, για να απορριφθεί η καταγγελία της Warner Bros, που -από την πλευρά της- θέλει να ακυρώσει τη συμφωνία για το νέο ενδεκαετές συμβόλαιο ύψους 76+ δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στη μέχρι στιγμής πορεία του πάντως, που ξεκίνησε στον «μαγικό πλανήτη» το 2014 από το Ορλάντο και τους Μάτζικ, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2023 στο πλευρό του Νίκολα Γιόκιτς και των λοιπών «Σβόλων», καταγράφοντας εκείνη τη σεζόν στην στατιστική του μέχρι την κορυφή 16,3 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Πέρσι είχε 13,9 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ, ενώ φέτος μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου με τους Νάγκετς, αξίας 22,8 εκατομμυρίων δολαρίων.