Ο Άαρον Γκόρντον παρουσίασε το νέο του νούμερο με τον πιο επικό τρόπο (vid)

Ο Άαρον Γκόρντον παρουσίασε το νέο του νούμερο με τον πιο επικό τρόπο (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:48 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 30.08.2024

Η νέα σεζόν θα βρει τον Άαρον Γκόρντον με νέο αριθμό στη φανέλα, στους Ντένβερ Νάγκετς, με τον χαρισματικό φόργουορντ να κάνει τα «αποκαλυπτήρια» με... ιπτάμενο τρόπο!

Νέα σεζόν, νέος αριθμός για τον Άαρον Γκόρντον στους Ντένβερ Νάγκετς. Ο χαρισματικός φόργουορντ αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» στα χέρια του Μάικλ Μαλόουν, πλαισιώνοντας τον Νίκολα Γιόκιτς στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Γκόρντον θα έχει μια μεγάλη σεζόν στον ορίζοντα, με τους Νάγκετς και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να παρουσιαστεί διαφορετικός. Αυτό γιατί θα φοράει νέο αριθμό, το νο.32, με το οποίο θέλει να τιμήσει τον αδερφό του, Ντρου Γκόρντον, που έφυγε από την ζωή στα μέσα του καλοκαιριού, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Δείτε τα «αποκαλυπτήρια» του Άαρον Γκόρντον για τον αριθμό 32:

Στα 29 του χρόνια ο Γκόρντον μπαίνει στην 11η σεζόν του στα παρκέ του ΝΒΑ, ενώ αυτή θα είναι η τέταρτη «γεμάτη» σεζόν με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, στους οποίους μετακόμισε στα μέσα της σεζόν 2020-21, μέσω ανταλλαγής από τους Ορλάντο Μάτζικ.

Σε 669 παιχνίδια στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη μετράει 13,5 πόντους, 6,3 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 48,1% στα σουτ εντός πεδιάς, έχοντας κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα, με την ομάδα από το Κολοράντο τη σεζόν 2022-23.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!