Σε μπελάδες ο αδερφός του Γιόκιτς - Γιατί είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη

Σε μπελάδες ο αδερφός του Γιόκιτς - Γιατί είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη

Νίκος Καλαμπάκας 18:49 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 22.08.2024

Μια γροθιά έβαλε σε μπελάδες τον αδερφό του Νίκολα Γιόκιτς, Στραχίνια!

Οι πυγμαχικές ικανότητες του αδερφού του Νίκολα Γιόκιτς, Στραχίνια, δεν θα του βγουν σε καλό, αφού κατηγορείται στις ΗΠΑ για επίθεση τρίτου βαθμού.

Ο Στραχίνια Γιόκιτς είχε χάσει την ψυχραιμία του στις κερκίδες, με αποτέλεσμα να γρονθοκοπήσει έναν φίλαθλο της αντίπαλης ομάδας.

Τα αδέρφια Γιόκιτς είναι γνωστά για τη συμπεριφορά τους στα γήπεδα, αφού συχνά πυκνά δημιουργούν προβλήματα. Όταν κάποιος αντίπαλος πει κάτι για τον αδερφό τους είναι έτοιμοι να τον... βάλουν στη θέση του, όμως πλέον ο Στραχίνια είναι αντιμέτωπος με το νόμο.

Η έκταση που πήρε το επεισόδιο στο Denvers Ball Arena τον έβαλε στο στόχαστρο των Αρχών και πλέον ο ίδιος αναμένεται να απολογηθεί στη δικαιοσύνη και να υπερασπιστεί τον εαυτό του, για ένα συμβάν που συνέβη τον περασμενο Απρίλιο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!