Αφίχθη στο Μαυροβούνιο ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Άλεξ Αντετοκούνμπο

i

© Ποντγκόριτσα

Αφίχθη στο Μαυροβούνιο ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Ευτυχία Οικονομίδου 20:47 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 24.08.2024

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο έφτασε στο Μαυροβούνιο, καθώς έχει υπογράψει με την Ποντγκόριτσα για να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Στα 23 του χρόνια ο... βενιαμίν της οικογένειας των Αντετοκούνμπο, Άλεξ, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μαυροβούνιο και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται για λογαριασμό της Ποντγκόριτσα στη δεύτερη κατηγορία της Αδριατικής Λίγκας.

Ο νεαρός γκαρντ, ο οποίος πέρσι αποφάσισε να εγκαταλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εκεί όπου για τρία χρόνια... δοκίμασε την τύχη του στην G-League του NBA και εντάχθηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα στην λιθουανική Μαζεϊκιάι, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 8,3 πόντους και 2,4 ριμπάουντ και πλέον κάνει το επόμενο βήμα στην ευρωπαϊκή του πορεία με την ομάδα από την πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου.

Ο μικρότερος από τα αδέρφια έφτασε το Σάββατο (24/08) έφτασε στο Μαυροβούνιο, ώστε σύντομα να ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ΚΚ Ποντγκόριτσα για να δοκιμάσει την τύχη του στον νέο σταθμό της καριέρας του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!