Αντετοκούνμπο: «Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα μπορεί να γίνω ανταλλαγή - Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον Σπανούλη»

Αντετοκούνμπο: «Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα μπορεί να γίνω ανταλλαγή - Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον Σπανούλη»

Νίκος Καλαμπάκας 21:50 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:23 - 17.10.2024

Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο μεγάλος σταρ των Μπακς οριοθέτησε τους στόχους του για το φετινό πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι σε περίπτωση που δεν πάρει η ομάδα του το πρωτάθλημα δεν αποκλείεται να φύγει από την ομάδα του, ενώ μίλησε και για τις προτροπές του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στο «The Athletics» και αναφέρθηκε στους στόχους του στο NBA, αλλά και στις προτροπές του Βασίλη Σπανούλη στο πρόσωπό του!

Ο μεγάλος σταρ των Μιλγουόκι Μπακς τόνισε ότι θέλει να περάσει τον πρώτο γύρο των playoffs, αφού η ομάδα του τα τελευταία δύο χρόνια και μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε, δεν το κατάφερε, ενώ αναφέρθηκε στα λόγια του Σπανούλη, που τον προτρέπει να γίνει ο καλύτερος:

«Φέτος πρόκληση για εμένα είναι το να είμαι υγιής. Πρόκληση για εμένα είναι το να παίξω στα playoffs, να περάσω τον γ@*!μένο πρώτο γύρο. Να γίνω ακόμα πιο επιβλητικός. Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα δεν αποκλείεται να γίνω ανταλλαγή. Έτσι είναι η δουλειά μας, έτσι είναι ο κόσμος που ζούμε», είπε, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη και το πως τον ωβθεί πάντα να γίνεται καλύτερος:

«Ο Σπανούλης με έσπρωχνε και με έσπρωχνε και με έσπρωχνε και με έσπρωχνε, έλεγε "Έχεις περισσότερα να δώσεις. Έλα. Όταν εγώ ήμουν 29, ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Είχα back-to-back τρόπαια. Εσύ τι κάνεις;" Αυτή η συνομιλία με έκανε να καταλάβω πως "πεινάω" για την πρόκληση ξανά. Φυσικά σε εκνευρίζει αυτό, αλλά σε βάζει σε mood που λες "Περίμενε και θα σου δείξω". Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον Σπανούλη. Έτσι, με τους Μπακς δεν θέλω να απογοητεύσω τον Ρίβερς. Δεν θέλω να απογοητεύσω τον Λίλαρντ. Δεν θέλω να απογοητεύσω την ομάδα.

Κάθε χρόνος είναι σημαντικός για εμένα, επειδή μία μέρα θα είμαι 35 ή 36 ή 38 και θα λέω "Ωωω πέρασαν τα καλύτερα χρόνια μου και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι". Οπότε, πρέπει να κυριαρχήσω».