Γύρισε απότομα το πόδι του Γιάννη (pic)

Γύρισε απότομα το πόδι του Γιάννη (pic)

Sportal newsroom 21:59 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 22.07.2024

Τρόμαξε τον Σπανούλη και όλη την Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μια φάση που του γύρισε το πόδι.

Απέναντι στην πανίσχυρη Σερβία στο Βελιγράδι η εθνική ομάδα μπάσκετ δίνει την πρόβα τζενεράλε ενόψει των υποχρεώσεών της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η Ελλάδα τα βρίσκει πολύ δύσκολα απέναντι στους Σέρβους στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Πέσιτς να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα από το ξεκίνημα και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το 48-39 υπέρ της.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και πάλι ένας από τους παίκτες που όλος ο κόσμος έχει τα μάτια πάνω του. Και οι Σέρβοι κάνουν τα πάντα για να τον σταματήσουν κάθε φορά που ο σούπερ σταρ της εθνικής ομάδας έρχεται σε επαφή με την μπάλα.

Λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου, πάντως, σε ένα πέσιμο του Γιάννη στο παρκέ όλοι τρόμαξαν μην πάθει κάποια ζημιά. Αλλά ευτυχώς ο Αντετοκούνμπο σηκώθηκε κανονικά και πήγε στη γραμμή των βολών λόγω του φάουλ που κέρδισε.

Συγκεκριμένα, ο Αβράμοβιτς πήγε να παίξει άμυνα πάνω στον Γιάννη αρκετά μακριά από το καλάθι, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να γλιστράει από το μαρκάρισμα και να πέφτει άσχημα στο έδαφος. Το πόδι του Γιάννη γύρισε τη στιγμή που ήρθε σε επαφή με εκείνο του Αβράμοβιτς και η... λαχτάρα ήταν μεγάλη, πλην όμως αποδείχτηκε ότι δε συνέβη τίποτα το σοβαρό, με τον Αντετοκούνμπο να σηκώνεται κανονικά.

Δείτε τη στιγμή που έπεσε στο έδαφος: