Αντετοκούνμπο για τον γάμο του: «Ήταν μια γιορτή για την αγάπη μας»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© X

Αντετοκούνμπο για τον γάμο του: «Ήταν μια γιορτή για την αγάπη μας»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο του, λέγοντας πως ο ίδιος και η σύζυγός του Μαράια Ριντλσπρίγκερ, έχουν γίνει πλέον «ένα»

Λίγες μέρες μετά τον γάμο του στο Costa Navarino, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στο «People» για αυτή την υπέροχη γιορτή. Ο Greek Freak εξέφρασε τα συναισθήματά του για την σύζυγό του Μαράια και μίλησε για τις στιγμές που πέρασε με τα παιδιά του και τους «εκλεκτούς» καλεσμένους στο Costa Navarino.

Οι Νικς είναι αποφασισμένοι να πάρουν έναν σέντερ και ο Νικ Ρίτσαρντς των Χόρνετς μπαίνει στο... κάδρο
NBA

08:56 - 26.09.2024

Οι Νικς είναι αποφασισμένοι να πάρουν έναν σέντερ και ο Νικ Ρίτσαρντς των Χόρνετς μπαίνει στο... κάδρο

Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες ώστε να πείσουν τους Γιούτα Τζαζ για να ανταλλάξουν τον Ουόκερ Κέσλερ, οι Νιου Γιορκ Νικς πλέον εστιάζουν στην περίπτωση του 26χρονου Τζαμαϊκανού σέντερ των Σάρλοτ Χόρνετς, Νικ Ρίτσαρντς. Στη λίστα τους υπάρχει και ο Αϊζέια Στιούαρτ των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα σταρ: «Είχαμε μαζί μας όσους ανθρώπους θεωρούμε κοντά μας, τις οικογένειές μας. Οι περισσότεροι συμπαίκτες μου, οι συμπαίκτες μου από τους Μπακς, οι πρώην συμπαίκτες, φίλοι και συνεργάτες ήταν εκεί. Τα παιδιά μας ήταν εκεί.

Περάσαμε εκεί μαζί μερικές απίστευτες μέρες. Διασκεδάσαμε. Ήταν μια γιορτή για την αγάπη μας. Πλέον, έχουμε γίνει ένα. Και χαίρομαι που τα καταφέραμε. Νιώθω ότι πολλοί διασκέδασαν μαζί μας».

Ο «Greek Freak» πάντως δεν είχε πολύ χρόνο για ξεκούραση αφού έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζεται για την νέα σεζόν και την πρεμιέρα του NBA στις 22 Οκτωβρίου.