Μητσοτάκης, Λεμπρόν, Σερένα Ουίλιαμς, Εμπαπέ: Ο Αντετοκούνμπο παντρεύεται και οι προσκεκλημένοι προκαλούν ζάλη! (vid)

Φωτ. IMAGO

Μητσοτάκης, Λεμπρόν, Σερένα Ουίλιαμς, Εμπαπέ: Ο Αντετοκούνμπο παντρεύεται και οι προσκεκλημένοι προκαλούν ζάλη! (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:35 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 27.08.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο Costa Navarino, με τον τριήμερο γάμο να προβλέπει πολλούς αστέρες, αλλά και καθόλου κάμερες!

Αντίστροφα μετρά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια, για να ενωθεί με τα αιώνια δεσμά του γάμου στο Costa Navarino το ερχόμενο τριήμερο (30 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου), με τα πάντα να είναι έτοιμα ενόψει της εκδήλωσης.

Οι Antetokounbros το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν στην Μύκονο για το bachelor party και ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στην τελική ευθεία για φορέσει το γαμπριάτικο κοστούμι του και η Μαράια το νυφικό της.

Η γαμήλια τελετή θα λάβει χώρα στις 31 Αυγούστου στο υπερπολυτελές resort της Μεσσηνίας, ενώ ο εορτασμός θα είναι τριήμερος (30/08-01/09)! Την πρώτη βραδιά θα υπάρχει ένα white party, με το dress code να είναι λευκό, την δεύτερη ημέρα θα σημειωθούν εκδηλώσεις με σήμα κατατεθέν και κύριο χαρακτηριστικό τη νιγηριανή κουλτούρα με αντίστοιχη ενδυμασία, ενώ το τρίτο 24ωρο θα πραγματοποιηθεί ο γάμος.

Μάλιστα, θα είναι μία υβριδική τελετή: δεν πρόκειται ούτε για θρησκευτικό ούτε για πολιτικό γάμο, καθώς ο Γιάννης είναι Ορθόδοξος και η Μαράια είναι Καθολική, όπου θα δεσμευτούν πως θα περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Το μενού, επίσης, θα αποτελεί από πιάτα και φαγητά με έντονα στοιχεία της ελληνικής και της νιγηριανής γαστρονομίας.

Όσον αφορά τους καλεσμένους, θα είναι 200, οι 30 εκ των οποίων χαρακτηρίζονται ως VVIP πρόσωπα (Very Very Important Persons). Φημολογείται πως το «παρών» θα δώσουν ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, η θρύλος του τένις, Σερένα Γουίλιαμς, ο προπονητής και οι παίκτες των «Ελαφιών», ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο Βινίσιους και πολλοί ακόμη μεγάλοι σταρ.

Να σημειωθεί πως οι καλεσμένοι απαγορεύεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανεβάσουν κάποιο story από το event. Όσες εικόνες τραβηχτούν θα είναι από φωτογράφο που προσέλαβε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια, ενώ δεν επιτρέπονται ούτε τα παιδιά! Πέρα από την αφρόκρεμα του αθλητισμού, το ζευγάρι θα τιμήσουν και άλλα μεγάλα ονόματα της showbiz και θα τραγουδήσει γνωστός καλλιτέχνης. Τέλος, οι guests θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά και το νέο κρασί του Γιάννη, το «Mariah», προς τιμήν της συντρόφου του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!