Ο Γκαρνέτ δεν σέβεται τον Αντετοκούνμπο - Η ατάκα του για τον Greek Freak

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Γκαρνέτ δεν σέβεται τον Αντετοκούνμπο - Η ατάκα του για τον Greek Freak

Ευτυχία Οικονομίδου 09:37 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 27.08.2024

Τα λόγια του Κέβιν Γκαρνέτ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μόνο να πεισμώσουν μπορούν τον Έλληνα σταρ των Μπακς που θα μιλήσει με τις εμφανίσεις του στο NBA.

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τους Μιλγουόκι Μπακς στο NBA, να έχει αναδειχθεί δύο φορές MVP της regular seasonμ καλύτερος αμυντικός και πολυτιμότερος παίκτης των τελικών, όμως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό του Κέβιν Γκαρνέτ.

Ο Hall of Famer που είναι υπεύθυνος για το προτελευταίο και ιστορικό πρωτάθλημα των Μπόστον Σέλτικς το 2008 δεν φαίνεται να έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον σταρ των Μπακς και εκφράστηκε με τον γνωστό αιχμηρό λόγο του για τον «Greek Freak». Δεκαέξι χρόνια μετά, η τότε ομάδα του κέρδισε ξανά το πολυπόθητο δαχτυλίδι και ο Γκαρνέτ κλήθηκε να βάλει σε σειρά τους κορυφαίους παίκτες της ανατολικής περιφέρειας και φάνηκε περίτρανα πως δεν είναι το... ατού του οι λίστες.

NBA 2K25: «Άρωμα» Ευρώπης στο Top-3, το μεγαλύτερο rating ο Αντετοκούνμπο και η πρωτιά στον Γιόκιτς!
NBA

20:07 - 26.08.2024

NBA 2K25: «Άρωμα» Ευρώπης στο Top-3, το μεγαλύτερο rating ο Αντετοκούνμπο και η πρωτιά στον Γιόκιτς!

Το NBA 2K25 ανακοίνωσε τα ratings των παικτών με την πρώτη θέση να ανήκει στον MVP Νίκολα Γιόκιτς και τους Λούκα Ντόντσιτς και Γιάννη Αντετοκούνμπο να συμπληρώνουν την... ευρωπαϊκή τριάδα.

Για εκείνον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες ολόκληρης της λίγκας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά μετά βίας μπορεί να θεωρηθεί σπουδαίος στην ανατολική περιφέρεια. «Μάλλον θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο τέταρτος καλύτερος παίκτης στην Ανατολή; Δε μπορείς να τον βάλεις πιο ψηλά με τον Εμπίντ και τον Τέιτουμ εκεί».

Παράλογη τοποθέτηση θα έλεγε κανείς, αν σκεφτεί πως ο Τζέισον Τέιτουμ κατέκτησε φέτος το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του με τον συμπαίκτη του Τζέιλεν Μπράνσον να κάνει δικό του του βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη των τελικών. Παράλληλα, ο ίδιος ενώ είναι στις συζητήσεις για το MVP βραβείο της regular season τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταφέρει ποτέ να το αποκτήσει.

Από την άλλη, ο Τζοέλ Εμπίντ μπορεί τη σεζόν 2022-23 να έκανε δικό του το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στην κανονική περίοδο στο NBA, όμως με τους Σίξερς δεν έχει καταφέρει ποτέ να φτάσει ούτε στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας, ακόμη κι αν βρίσκεται στα Play Offs τις τελευταίες επτά σεζόν.

Η ερώτηση που πρέπει να «απαντήσουν» οι Μιλγουόκι Μπακς για να διεκδικήσουν τον τίτλο
NBA

11:00 - 25.08.2024

Η ερώτηση που πρέπει να «απαντήσουν» οι Μιλγουόκι Μπακς για να διεκδικήσουν τον τίτλο

Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών για τους Μιλγουόκι Μπακς, που θέλουν να πάνε πιο μακριά από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να απαντήσουν σε ένα «καυτό» ερώτημα.

Σίγουρα, οι δυο τους είναι σπουδαίοι παίκτες και θα γίνουν ακόμη σπουδαιότεροι με το πέρας του χρόνου, όμως το να τοποθετούνται πάνω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που πήρε στις πλάτες του τους Μπακς και τους οδήγησε στο πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους μετά από 50 ολόκληρα χρόνια είναι σχεδόν ακατανόητο.

Ωστόσο, ο «Greek Freak» δε... μασάει. Τα λόγια του Κέβιν Γκαρνέτ μόνο σαν κίνητρο μπορούν να λειτουργήσουν για εκείνον που θα πάρει ώθηση και θα μιλήσει με τις πράξεις του στο παρκέ, όπως κάνει πάντα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!