Αντετοκούνμπο σε φίλους του Παναθηναϊκού: «Θα γυρίσω, θα γυρίσω» (vid)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

i

© Intime

Αντετοκούνμπο σε φίλους του Παναθηναϊκού: «Θα γυρίσω, θα γυρίσω» (vid)

Sportal newsroom 09:15 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 17.09.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραφε αυτόγραφα στην Ερμού και δίπλα του ο Θανάσης έπιασε... κουβεντούλα με φίλους του Παναθηναϊκού.

Μια βόλτα στην Ερμού αποφάσισαν να κάνουν πριν από λίγες μέρες τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και πραγματικά αυτό που συνέβη δεν έχει προηγούμενο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέγραφε λάιβ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλη την... παράνοια που επικρατούσε τη στιγμή που τα τέσσερα αδέρφια προχωρούσαν στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα στον κόσμο.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονταν εκεί και ζητούσαν φωτογραφίες και αυτόγραφα, σταματούσαν τα αδέρφια και κυρίως τον Γιάννη για να τους αποθεώσουν και δεν έχασαν την ευκαιρία για να κρατήσουν τις στιγμές για πάντα στα κινητά τους τηλέφωνα.

Φυσικά το... όπιο του λαού στην Ελλάδα δεν είναι άλλο από τις μεταγραφές. Και κάποιοι απ' αυτούς που βρίσκονταν εκεί δεν παρέλειψαν να ζητήσουν μεταγραφή. Για την ακρίβεια... επιστροφή. Όχι από τον Γιάννη, αλλά από τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Κάποιοι προφανώς φίλοι του τριφυλλιού λοιπόν δεν παρέλειψαν να του φωνάξουν «Θανάση γύρισε στον Παναθηναϊκό», με τον Αντετοκούνμπο να απαντά πως... «θα γυρίσω, θα γυρίσω».

Δείτε το βίντεο του Γιάννη από την Ερμού και ακούστε τον διάλογο του Θανάση Αντετοκούνμπο με φίλους του Παναθηναϊκού