Σήμερα ο γάμος του Γιάννη στο Costa Navarino - Ο απίστευτος όρος στους καλεσμένους για να μην διαρρεύσει το παραμικρό στα ΜΜΕ!

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Intime

Σήμερα ο γάμος του Γιάννη στο Costa Navarino - Ο απίστευτος όρος στους καλεσμένους για να μην διαρρεύσει το παραμικρό στα ΜΜΕ!

Ευτυχία Οικονομίδου 11:42 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:42 - 01.09.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια είναι έτοιμοι να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στην τελετή που θα λάβει χώρα σήμερα (01/09) στο Costa Navarino με έναν πολύ αυστηρό όρο να τίθεται σε όλους τους προσκεκλημένους.

Σήμερα, Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, είναι η... κορύφωση του τριήμερου γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια, καθώς θα λάβει χώρα η επίσημη τελετή.

Η βάση όλων των εκδηλώσεων είναι το Costa Navarino στη Μεσσηνία, εκεί όπου εκλεκτοί καλεσμένοι έχουν καταφθάσει για να τιμήσουν τον Greek Freak και να χαρούν με τη χαρά του. Αρχικά για να πάρουν μέρος στο White Party την Παρασκευή (30/08) και ακολούθως το Σάββατο (31/08) στο Nigerian Party.

Συνεχίζεται το πάρτι του Αντετοκούνμπο λίγο πριν τον γάμο του: Ο ΛεΜπρόν, ο Σπανούλης και οι προσκεκλημένοι (vids)
ΜΠΑΣΚΕΤ

10:45 - 31.08.2024

Συνεχίζεται το πάρτι του Αντετοκούνμπο λίγο πριν τον γάμο του: Ο ΛεΜπρόν, ο Σπανούλης και οι προσκεκλημένοι (vids)

Την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει επίσημο ζεύγος με την Μαράια, αλλά το γαμήλιο πάρτι στο Costa Navarino έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή. Οι επίτιμοι καλεσμένοι, το White και το Nigerian Party, οι NBAers, ο Βασίλης Σπανούλης, φίλοι από την Αμερική και από τα Σεπόλια στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους βρίσκεται ο συμπαίκτης του στο ΜιλγουόκιΚρις Μίντλετον, μαζί με τους ιδιοκτήτες των Μπακς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η Σερένα Ουίλιαμς. Η θρυλική τενίστρια που εκτός από φίλη του Αντετοκούνμπο είναι και συνεργάτιδά του, καθώς μαζί διαχειρίζονται το κορυφαίο γήπεδο γκολφ του Λος Άντζελες, βρίσκεται στην Ελλάδα για να τιμήσει τον 30χρονο σούπερ σταρ του NBA. Το «παρών» έχει δώσει και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, Βασίλης Σπανούλης, με τον οποίο ο «Greek Freak» έχει μία ιδιαίτερη σχέση, ενώ προσκεκλημένος στον φαντασμαγορικό γάμο είναι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Επίσης, τα αδέλφια του, Θανάσης, Κώστας, Άλεξ είναι κεντρικά πρόσωπα στα event μαζί με τη μητέρα του, ενώ πολύ φίλοι του από τα παιδικά του χρόνια στην Αθήνα, αλλά και αρκετοί από την Αμερική, παρευρίσκονται για γιορτάζουν μαζί του.

«Σιγά ρε! Γιατί να μην τους κερδίσουμε;»: Όταν η Ελλάδα σόκαρε τις ΗΠΑ και τον κόσμο του μπάσκετ στη Σαϊτάμα (vids)
ΜΠΑΣΚΕΤ

10:46 - 01.09.2024

«Σιγά ρε! Γιατί να μην τους κερδίσουμε;»: Όταν η Ελλάδα σόκαρε τις ΗΠΑ και τον κόσμο του μπάσκετ στη Σαϊτάμα (vids)

Μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ γράφτηκε σαν σήμερα, την 1η Σεπτεμβρίου του 2006 στη Σαϊτάμα της Ιαπωνίας. Η Ελλάδα έριξε στο... καναβάτσο την Team USA στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006 με σκορ 101-95 και το Sportal κάνει ένα ταξίδι σε αυτό το ονειρεμένο παιχνίδι.

Ξημέρωσε, λοιπόν, η μέρα του κύριου event που το ζεύγος περίμενε περισσότερο από κάθε τι και δεν είναι άλλο από τη γαμήλια τελετή. Πρόκειται, μάλιστα, για μία υβριδική τελετή ούτε θρησκευτικού. αλλά ούτε και πολιτικού γάμου, καθώς ο Γιάννης είναι Ορθόδοξος και η Μαράια είναι Καθολική.

Το μενού θα περιέχει έντονα στοιχεία της ελληνικής και της νιγηριανής κουζίνας, ενώ υπάρχει ένας πολύ σημαντικός και απίστευτος όρος για όσους θα παρευρεθούν στην ξεχωριστή αυτή τελετή. Οι καλεσμένοι, λοιπόν, απαγορεύεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, για να μην μπορούν να ανεβάσουν κάποιο story από το event. Όσες εικόνες τραβηχτούν θα είναι από φωτογράφο που προσέλαβε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια, ενώ δεν επιτρέπονται ούτε τα παιδιά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!