Τα... έσπασε όλα: Το αδιανόητο κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο που ξεσήκωσε τη μητέρα του! (vid)

Τα... έσπασε όλα: Το αδιανόητο κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο που ξεσήκωσε τη μητέρα του! (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 18:18 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 06.07.2024

Η Εθνική ομάδα είναι ασταμάτητη κόντρα στην Σλοβενία και μαζί της ασταμάτητος είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έκανε ένα απίστευτο κάρφωμα ξεσηκώνοντας το ΣΕΦ και μαζί κα τη μητέρα του, Βερόνικα.

Η Ελλάδα τα δίνει όλα απέναντι στην Σλοβενία στον ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στο ΣΕΦ.

Οι δύο ομάδες μάχονται για να διεκδικήσουν μία θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (07/07, 21:00) που θα κρίνει ποια ομάδα θα κερδίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

Σα να μην έφτανε το εκπληκτικό ξεκίνημα της «επίσημης αγαπημένης» με το 13-0 σερί που έτρεξε στο πρώτο δεκάλεπτο, σα να μην έφτανε το buzzer beater τρίποντο σχεδόν από το κέντρο από τον Βασίλη Τολιόπουλο, ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που πρωταγωνιστεί στο ματς.

Ο «Greak Freak» είναι ο μοναδικός διψήφιος στο ματς κάνοντας μία μαγευτική εμφάνιση χαρίζοντας και το στιγμιότυπο της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, στο 13ο λεπτό ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έκανε ένα απίθανο κάρφωμα ριμάζοντας την αντίπαλη ρακέτα για να... γράψει το 41-19 ξεπερνώντας το double score.

Μάλιστα, η μητέρα του, Βερόνικα Αντετοκούνμπο, που βρίσκεται στις κερκίδες του ΣΕΦ, απαθανατίστηκε να σηκώνεται και να αποθεώνει τον Γιάννη μετά από την καταπληκτική του ενέργεια.