Το... παράπονο του Γιάννη Αντετοκούνμπο για απόφαση του ΝΒΑ: «Δεν θα παίξω;»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Intime

Το... παράπονο του Γιάννη Αντετοκούνμπο για απόφαση του ΝΒΑ: «Δεν θα παίξω;»

Ευτυχία Οικονομίδου 09:12 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 10.08.2024

Ένα... παραπονάκι εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» σχετικά με το NBA.

Παραδοσιακά τα παιχνίδια του NBA που διεξάγονται ανήμερα των Χριστουγέννων είναι από τα πιο προβεβλημένα και οι λάτρεις του κορυφαίου πρωταθλήματος ανυπομονούν να περάσουν αυτή τη γιορτινή μέρα σε μπασκετικό κλίμα.

Γι' αυτόν τον λόγο το NBA πάντα κανονίζει τα παιχνίδια να έχουν το μέγιστο ενδιαφέρον και όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της άλλης όχθης του Ατλαντικού να δίνουν τότε επικές «μάχες». ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι, Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς είναι μερικοί από τους μεγάλους σταρ που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα εκείνης της μέρας με έναν μόνο να λείπει. Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον δύο φορές MVP και τον πρωταθλητή NBA το 2021 με τους Μιλγουόκι Μπακς, που για πρώτη φορά μετά από πέντε συνεχόμενες χρονιές που κυριαρχεί στον «μαγικό» κόσμο δεν θα αγωνιστεί στο συναρπαστικό Christmas Game.

ΛεΜπρόν - Κάρι - Ντουράντ: Τα... γερόντια της Team USA τραγουδούν ακόμα

ΛεΜπρόν - Κάρι - Ντουράντ: Τα... γερόντια της Team USA τραγουδούν ακόμα

Μία τριάδα για... φίλημα. Οι συγκινητικοί ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ αποδεικνύουν περίτρανα πως η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και τα δίνουν όλα στον τελευταίο(;) τους χορό με την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο ίδιος ο ηγέτης των «Ελαφιών» εξέφρασε και το... παραπονάκι του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο «X» γράφοντας: «Δεν θα έχει παιχνίδι τα Χριστούγεννα», εκφράζοντας έμμεσα την επιθυμία του να παίξει εκείνη τη μέρα.

Το «Athletic» αποκάλυψε τις 10 ομάδες και τις 5 αναμετρήσεις της μέρας που οι φανς του NBA περιμένουν πώς και πώς με τον Βίκτορ Ουεμπανιάμα και τους Σπερς να σηκώνουν αυλαία απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς. Ακολουθεί η παρέα του Λούκα Ντόντσιτς κόντρα στους «λύκους» της Μινεσότα, ενώ στη συνέχεια έχουμε ένα παραδοσιακό ντέρμπι της Ανατολής ανάμεσα στους φετινούς πρωταθλητές Μπόστον Σέλτικς και τους Φιλαδέλφεια Σίξερς,

Κάρι vs ΛεΜπρόν έχει το... μενού των Χριστουγέννων με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να ρίχνονται στη... μάχη με τους Λος Άντζελες Λέικερς θυμίζοντάς μας κάτι από τους επικούς τελικούς των Ουόριορς με τους Καβαλίερς. Για... επιδόρπιο οι Φοίνιξ Σανς θα αντιμετωπίσουν τους Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς για να κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο η ξεχωριστή αυτή μέρα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

Νικς - Σπερς

Μάβερικς - Τίμπεργουλβς

Σέλτικς - Σίξερς

Ουόριορς - Λέικερς

Σανς - Νάγκετς

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!