Θέλει να κάνει το... μπαμ ο Άντιτς: «Κάποια στιγμή θα φέρω στον Ερυθρό Αστέρα τον Μπογκντάνοβιτς»

Πέρο Άντιτς

i

© InTime

Θέλει να κάνει το... μπαμ ο Άντιτς: «Κάποια στιγμή θα φέρω στον Ερυθρό Αστέρα τον Μπογκντάνοβιτς»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 16:29 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 06.10.2024

Ο Πέρο Άντιτς τόνισε ότι θέλει να φέρει κάποια στιγμή στον Ερυθρό Αστέρα τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Πριν από λίγες βδομάδες, ο Ολυμπιακός τίμησε τον Γιώργο Πρίντεζη και απέσυρε τη φανέλα με το νούμερο «15». Ένας παίκτης που έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα της ομάδας και έχει συνδυάσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου.

Στο ΣΕΦ για τη βραδιά του Πρίντεζη, βρέθηκαν πολλοί παλιοί του συμπαίκτες, αλλά και προπονητές. Ένας παίκτης που είχε μοιραστεί το παρκέ με τον Γιώργο και είναι αγαπητός από τους φίλους του Ολυμπιακού, είναι ο Πέρο Άντιτς.

Άντιτς: «Πρέπει να στήσουν άγαλμα στους προέδρους, συναρπαστική η καθημερινότητα με τον Πρίντεζη»
EUROLEAGUE

17:25 - 06.09.2024

Άντιτς: «Πρέπει να στήσουν άγαλμα στους προέδρους, συναρπαστική η καθημερινότητα με τον Πρίντεζη»

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του OlympiacosBC TV αποθέωσε τον μεγάλο αρχηγό, Γιώργο Πρίντεζη, αλλά και τους Προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει να στηθεί άγαλμα προς τιμήν τους!

Ο Άντιτς μίλησε στο Basketball Sphere της Σερβίας και τόνισε ότι ο Ερυθρός Αστέρας και η Ιγκοκέα έχουν την καλύτερη ομάδα στη χώρα του, ενώ χαριτολογώντας είπε ότι θέλει κάποια στιγμή να φέρει στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος εδώ και χρόνια παίζει στο ΝΒΑ.

Ο Πέρο Άντιτς ανέφερε: «Για εμένα, Ερυθρός Αστέρας και Ιγκοκέα είναι οι καλύτεροι. Μη με ρωτήσετε για τους υπόλοιπους. Εμπειρία, πολλοί ντόπιοι παίκτες που γνωρίζονται μεταξύ τους και ηγετικότητα από τον Μίλος Τεόντοσιτς, Νέντοβιτς, Ντόμπριτς, Νταβιντόβατς. Θα γίνετε καλύτερο και καλύτερο. Ξέρουν ο ένας τον άλλον, έπαιζαν μαζί για μεγάλο διάστημα. Καλή ομάδα».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για τον Μπογκντάνοβιτς: «Είμαστε σε επαφή, κάνουμε αστεία, έχουμε υπάρξει συγκάτοικοι. Θα τον φέρω κάποια στιγμή στον Ερυθρό Αστέρα. Είπε ότι θα τελειώσει την καριέρα του στην Παρτιζάν, αλλά νομίζω ότι θα το κάνει στον Ερυθρό Αστέρα».