Ο Έντουαρντς τα... έχωσε στους συμπαίκτες του: «Όλη την ώρα θέλουν να τους πασάρω τη μπάλα - Απλά δώστε τη σε μένα» (vid)

Άντονι Έντουαρντς

i

@Photo by Patrick McDermott/Getty Images

Ο Έντουαρντς τα... έχωσε στους συμπαίκτες του: «Όλη την ώρα θέλουν να τους πασάρω τη μπάλα - Απλά δώστε τη σε μένα» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 11:22 - 01.06.2024

Ο Άντονι Έντουαρντς δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του κατά τη διάρκεια του Game 5 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με τους Ντάλας Μάβερικς, στρέφοντας τα πυρά του ακόμα και κατά των συμπαικτών του.

Το Game 5 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς δεν είχε καλή εξέλιξη για την ομάδα του Κρις Φιντς. Οι Μαβς έλεγξαν απόλυτα τον ρυθμό, έφεραν την αναμέτρηση στα δικά τους μέτρα και στο φινάλε έφτασαν σε εμφατική νίκη που τους έστειλε στους τελικούς του ΝΒΑ, την ίδια ώρα που οι «λύκοι» είδαν την σεζόν τους να ολοκληρώνεται.

Η άμυνα των παικτών του Τζέισον Κιντ πάντω στον Άντονι Έντουαρντς ήταν εξαιρετική, σε τέτοιο βαθμό ώστε ο Ant να δείχνει πολλές φορές εγκλωβισμένος από την άμυνα και τις προσαρμογές επάνω του.

Οι Μάβερικς στους τελικούς του NBA: Ντόντσιτς και Ίρβινγκ σάρωσαν τη Μινεσότα (vids)
NBA

08:28 - 31.05.2024

Οι Μάβερικς στους τελικούς του NBA: Ντόντσιτς και Ίρβινγκ σάρωσαν τη Μινεσότα (vids)

Ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Κάιρι Ίρβινγκ έβαλαν μαζί 72 πόντους (36 έκαστος) και οι Ντάλας Μάβερικς διέλυσαν στη Μινεσότα τους Τίμπεργουλβς με 124-103. Έκαναν το 4-1, κατέκτησαν το πρωτάθλημα στη Δύση και τώρα θα διεκδικήσουν κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς το δεύτερο δακτυλίδι στην ιστορία τους!

Μάλιστα κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του προς τους συμπαίκτες του. «Όλη την ώρα ζητάνε να τους πασάρω τη μπάλα. Φύγετε από εδώ. Απλά δώστε μου την μπάλα», ήταν τα λόγια του, ενώ κάτι αντίστοιχο είπε και στον Κάιλ Άντερσον. «Αδερφέ, απλά δώσε μου τη μπάλα», με τον συμπαίκτη του να συμφωνεί.

Την ίδια ώρα όμως δεν έκρυψε και το επίπεδο αυτοπεποίθησης στο παιχνίδι του, καθώς απευθυνόμενος στον Μάικ Κόνλεϊ είπε, χωρίς περιστροφές. «Νιώθω ότι δεν μπορούν να τα βάλουν μαζί μου φίλε».