Ο Έντουαρντς το 'πε και το 'κανε: Είχε προβλέψει το Game 7 της σειράς με τους Νάγκετς (vid)

Άντονι Έντουαρντς

i

@Photo by David Berding/Getty Images

Ο Έντουαρντς το 'πε και το 'κανε: Είχε προβλέψει το Game 7 της σειράς με τους Νάγκετς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:25 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:48 - 29.05.2024

Μερικές κουβέντες του Άντονι Έντουαρντς αν κα έμοιαζαν με κρίση αυτοπεποίθησης, εν τέλει βγήκαν αληθινές, με τον Ant να ετοιμάζεται για ακόμα ένα ταξίδι στο Ντένβερ.

Μετά την ήττα στο Game 5 της σειράς κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς βρίσκονταν στα... σχοινιά. Η ομάδα του Κρις Φιντς ήθελε μόνο νίκη στο έκτο παιχνίδι της σειράς και την βρήκε, με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Διότι οι «λύκοι» όχι απλώς έφτασαν στη νίκη, αλλά το έκαναν με κυριαρχικό τρόπο, διαλύοντας τους πρωταθλητές με 115-70. Σε ένα 48λεπτο που έδειξε πως έχουν τον τρόπο να κοιτάξουν στα μάτια τον Νίκολα Γιόκιτς και την παρέα του.

Ο Άντονι Έντουαρντς μάλιστα είχε στείλει το μήνυμα από την πρώτη στιγμή. Ο Ant με το πέρας του πέμπτου αγώνα είχε πει «θα τα πούμε στο Game 7», στους ανθρώπους των Νάγκετς, με την αυτοπεποίθησή του να παραμένει στο ταβάνι, ακόμα και σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για την ομάδα του. Δείγμα του πόσο πίστευε στη δουλειά που γίνεται εντός των τειχών.

Τα λόγια του αποδείχθηκαν προφητικά και μιλώντας με το πέρας της αναμέτρησης παραδέχτηκε την φράση αυτή. «Ναι, το είπα. Το ξέρουν. Όταν ήταν εκεί τους είπα "θα σας δω όλους στο Game 7"».

Την Κυριακή λοιπόν ο Άντονι Έντουαρντς και η παρέα του θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία. Να αποκλείσουν τους πρωταθλητές του ΝΒΑ σε Game 7 και να περάσουν στους τελικούς της Δύσης, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς τους τελικούς του ΝΒΑ. Η αποστολή δύσκολη, όμως οι φετινοί «λύκοι» δείχνουν ικανοί να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου.