Πολύ κοντά στην Γουλβς ο Άντονι Κάουαν

Πολύ κοντά στην Γουλβς ο Άντονι Κάουαν

Χρήστος Τσάλτας 22:03 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 06.07.2024

Έτοιμος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του είναι ο Άντονι Κάουαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Γουλβς.

Έπειτα από τρία χρόνια στην Ελλάδα, ένα με τον Άρη και δύο με τον Προμηθέα, στον οποίο διετέλεσε και αρχηγός την περασμένη σεζόν, ο Άντονι Κάουαν αλλάζει... γειτονιά και χώρα. Αυτό γιατί ο εκρηκτικός γκαρντ αναμένεται να δοκιμάσει αλλού τις δυνάμεις του, σε ένα εξίσου δυνατό πρωτάθλημα.

Η Γουλβς παρακολουθούσε την περίπτωσή του από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και μάλιστα είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως δεν πλήρωσε το buyout του περασμένου καλοκαιριού και έτσι έμεινε στην Πάτρα, αποτελώντας τον αρχηγό της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου και έναν εκ των ηγετών της στην πορεία μέχρι τα προημιτελικά του BCL.

Ο Βλάτκο Τσάντσαρ απαντάει στο Sportal για το μέλλον του: «Προτεραιότητα το ΝΒΑ, όποια ευκαιρία έρθει θα την αρπάξω» (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

20:57 - 06.07.2024

Ο Βλάτκο Τσάντσαρ απαντάει στο Sportal για το μέλλον του: «Προτεραιότητα το ΝΒΑ, όποια ευκαιρία έρθει θα την αρπάξω» (vid)

Ξεκάθαρος ο Βλάτκο Τσάντσαρ μιλώντας στην κάμερα του Sportal με το πέρας του αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Σλοβενία, εξηγώντας πως στόχος του είναι η παραμονή στο ΝΒΑ, ενώ στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει για επιστροφή στη δράση.

Πλέον ο Κάουαν ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, ο χαρισματικός γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Γουλβς για τη νέα σεζόν. Οι Λιθουανοί επανήλθαν με νέα πρόταση και πρέσινγκ στην πλευρά του παίκτη.

Ο παίκτης έχει λάβει όλες τις εγγυήσεις που θα ήθελε, για να κάνει το επόμενο βήμα και αναμένεται να γίνει κάτοικος Λιθουανίας, ενισχύοντας ένα νέο και φιλόδοξο πρότζεκτ, το οποίο έχει σαν στόχο να γίνει μια δύναμη στο μπάσκετ της χώρας σε βάθος χρόνου.

Ο Κάουαν είναι παίκτης που διακρίνεται για την εκρηκτικότητά του, αλλά και την έφεσή του στο σκοράρισμα, ενώ μαζί με τον Χάντερ Χέιλ συνέθεσαν ένα άκρως αποτελεσματικό δίδυμο στον Προμηθέα την περασμένη σεζόν.