Επίσημο: Στην Αδριακή Λίγκα η Ντουμπάι BC

Επίσημο: Στην Αδριακή Λίγκα η Ντουμπάι BC

Νίκος Καλαμπάκας 19:30 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 29.05.2024

Και επίσημα στην Αδριατική Λίγκα η ομάδα από το Ντουμπάι - Τί είπε ο πρόεδρος της Ντουμπάι BC.

Η ABA League αποδέχτηκε επίσημα την ομάδα μπάσκετ του Ντουμπάι στη διοργάνωση. Όπως αναφέρεται, οι δύο πλευρές έχουν συνάψει πολυετή συμφωνία σύμφωνα με την οποία το Ντουμπάι θα αγωνίζεται στην ABA League από τη σεζόν 2024/2025.

Η Αδριατική Λίγκα επιβεβαίωσε ότι έχουν καθοριστεί όλες οι βασικές λεπτομέρειες της αθλητικής και επιχειρηματικής πλευράς.

Τα Εμιράτα θα πληρώσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την είσοδο της ομάδας τους στην Αδριατική, αλλά προς το παρόν το ποσό δεν έχει ανακοινωθεί. Αυτές οι πληροφορίες θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν στην επίσημη συνέντευξη Τύπου την επόμενη Τρίτη στο ξενοδοχείο Crown Plaza στο Βελιγράδι.

- Η ένταξη στο Ντουμπάι στην οικογένεια της ABA είναι από πολλές απόψεις αθλητικό και επιχειρηματικό εγχείρημα. Οι στόχοι πλέον είναι δύο:

Πρώτον, αύξηση της ποιότητας του ανταγωνισμού, και δεύτερον, το άνοιγμα της πόρτας σε μια νέα αγορά, που θα επιταχύνει τις προσπάθειες του πρωταθλήματος της ABA να δημιουργεί πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις προς όφελος των μετόχων της όπως δήλωσε ο διευθυντής της, Ντουμπράβκο Κμέτοβιτς.

H Dubai BC έρχεται στην Ευρώπη και... φέρνει μαζί της την εκπληκτική αρένα 17000 θέσεων (vid)
ABA LIGA

13:31 - 24.03.2024

H Dubai BC έρχεται στην Ευρώπη και... φέρνει μαζί της την εκπληκτική αρένα 17000 θέσεων (vid)

Η ομάδα του Ντουμπάι που θα λάβει μέρος στην Αδριατική Λίγκα της ερχόμενης σεζόν, ακόμα είναι στα... χαρτιά, αλλά το γήπεδό της δεν βρίσκεται στις μακέτες. Είναι η Coca Cola Arena, που ολοκληρώθηκε η κατασκευή της το 2019 και είναι ένα από τα πιο υπερσύγχρονα γήπεδα ολόκληρου του πλανήτη!

Ο πρόεδρος της KK Dubai, Αμπντούλα Σαίντ Ναμπούντα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχουμε στο ABA league, μια λίγκα γνωστή για τα μπασκετικά της ταλέντα. Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε το πρωτάθλημα της ABA League στο Ντουμπάι, όπου οι λάτρεις του μπάσκετ θα μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ABA και τους συλλόγους για τη δέσμευσή τους να φέρουν το πρωτάθλημα στη γενέτειρά μου» είπε.