Ο κορυφαίος ρεπόρτερ μπάσκετ του κόσμου αποσύρθηκε από τη δημοσιογραφία για να γίνει General Manager!

Ο κορυφαίος ρεπόρτερ μπάσκετ του κόσμου αποσύρθηκε από τη δημοσιογραφία για να γίνει General Manager!

Sportal newsroom 19:09 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 18.09.2024

Κίνηση-βόμβα από τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι με τον κορυφαίο insider του κόσμου να αποχωρεί από τη δημοσιογραφία, ώστε να γίνει General Manager σε ομάδα του NCAA.

To NBA δεν θα είναι πλέον το ίδιο. Διότι ένας άνθρωπος που χάραξε τη δική του πορεία, έγραψε τη δική του ιστορία από ένα διαφορετικό πόστο πλέον αποσύρεται.

Έπειτα από 30 χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας, ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο οποίος μέτρησε εκατοντάδες αποκαλύψεις στα χρόνια που ήταν Insider της λίγκας, έβαλε τέλος σε μια πολύ μεγάλη καριέρα, ώστε να ξεκινήσει κάτι νέο, ολόφρεσκο στην καριέρα του.

Ο Woj πλέον από την θέση του Insider στο ESPN, στην οποία βρισκόταν τα τελευταία επτά χρόνια, θα είναι ο νέος General Manager στο Κολέγιο St. Bonaventure, ως ο άνθρωπος που θα κινεί τα νήματα στους Bonnies και θα παίρνει σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα του προγράμματος.

Πρόκειται για μια τεράστια στροφή στην καριέρα του Βοϊναρόφσκι, ο οποίος πλέον άφησε τη θέση του δημοσιογράφου και θα βρίσκεται στη θέση του ανθρώπου που θα χτίζει ρόστερ και θα αποφασίζει για ένα από τα πιο σημαντικά Κολέγια στο NCAA.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!