Ιστορική ημέρα για την Ντουμπάι BC και τον Ερυθρό Αστέρα

Ιστορική ημέρα για την Ντουμπάι BC και τον Ερυθρό Αστέρα

Νίκος Καλαμπάκας 13:42 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 22.09.2024

Η Ντουμπάι BC υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (22/9, 18.00) στην πρεμιέρα της στην Αδριατική Λίγκα.

Από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Coca-Cola Arena ξεκινάει το... ταξίδι της Ντουμπάι BC στην Αδριατική Λίγκα.

Η νεοφώτιστη ομάδα που μέσω της ABA Liga θα επιδιώξει να βρεθεί στα παρκέ της Euroleague, κάνει απόψε το ντεμπούτο τους στη νέα λίγκα που θα συμμετάσχει και μάλιστα κόντρα στον πρωταθλητή Ερυθρό Αστέρα!

Η ομάδα του Ντουμπάι θα κληθεί να κολυμπήσει κατευθείαν στα... βαθιά, αφού η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι η πρωταθλήτρια της Λίγκας και το αποψινό (18.00) τεστ θα αποτελέσει για εκείνη μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της.

Ο Ερυθρός Αστέρας το καλοκαίρι κινήθηκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Η απόκτηση των Μακιντάιρ και Κάνααν δείχνει ότι οι Σέρβοι φέτος έχουν βλέψεις να κάνουν ένα βήμα παραπάνω, να διατηρήσουν δηλαδή τα κεκτημένα σε Αδριατική Λίγκα και Σερβία και να προχωρήσουν στην Euroleague μέχρι τα Playoffs της διοργάνωσης.

Η δύσκολη αποστολή του ξεκινάει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εκεί όπου θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντουμπάι BC η οποία έχει βλέψεις να σπάσει το δίπολο που έχουν δημιουργήσει στην Αδριατική Λίγκα ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν και μέσω αυτής να βάλουν πλώρη για άλλα... ταξίδια σε λίγκες όπως το Eurocup και η Euroleague.