Η επιβλητική αρένα της Dubai BC θα υποδεχθεί γεμάτη τον Ερυθρό Αστέρα

Η επιβλητική αρένα της Dubai BC θα υποδεχθεί γεμάτη τον Ερυθρό Αστέρα

Ευτυχία Οικονομίδου 18:17 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 22.09.2024

Η Dubai BC θα υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο πρώτο της παιχνίδι στην Αδριατική Λίγκα στην ασφυκτικά γεμάτη Coca Cola arena.

Η Dubai BC είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στην Αδριατική Λίγκα, όπου θα φιλοξενήσει τον Ερυθρό Αστέρα στην επιβλητική Coca Cola arena των 17 χιλιάδων θέσεων έχοντας ανακοινώσει μάλιστα και sold out με το... καλημέρα σας.

Η νεοφώτιστη ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα αναμετρηθεί με την πρωταθλήτρια της ABA Liga και θα επιδιώξει να κάνει ένα πολύ επιτυχημένο ντεμπούτο.

Έτσι, λοιπόν. το πρώτο της τεστ έμελλε να είναι και από τα δυσκολότερα που θα δώσει κατά τη διάρκεια της πρώτης της χρονιάς η Dubai, καθώς η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ξεχειλίζει από ποιότητα και εμπειρία. Η απόκτηση των Μακιντάιρ και Κάνααν δείχνει ότι οι Σέρβοι φέτος έχουν βλέψεις να κάνουν ένα βήμα παραπάνω, να διατηρήσουν δηλαδή τα κεκτημένα σε Αδριατική Λίγκα και Σερβία και να προχωρήσουν στην Euroleague μέχρι τα Playoffs της διοργάνωσης.

H Dubai BC έρχεται στην Ευρώπη και... φέρνει μαζί της την εκπληκτική αρένα 17000 θέσεων (vid)
ABA LIGA

13:31 - 24.03.2024

H Dubai BC έρχεται στην Ευρώπη και... φέρνει μαζί της την εκπληκτική αρένα 17000 θέσεων (vid)

Η ομάδα του Ντουμπάι που θα λάβει μέρος στην Αδριατική Λίγκα της ερχόμενης σεζόν, ακόμα είναι στα... χαρτιά, αλλά το γήπεδό της δεν βρίσκεται στις μακέτες. Είναι η Coca Cola Arena, που ολοκληρώθηκε η κατασκευή της το 2019 και είναι ένα από τα πιο υπερσύγχρονα γήπεδα ολόκληρου του πλανήτη!

Φυσικά, όλα αυτά θα λάβουν χώρα στην κατάμεστη Coca Cola arena των 17 χιλιάδων θέσεων που δεσπόζει στο Ντουμπάι από το 2019 κι έχει φιλοξενήσει αμέτρητα event, όπως συναυλίες, παραστάσεις, συνέδρια, αγώνες τένις κτλ. Μάλιστα, εκεί διεξήχθη και το Adidas Next Genetation της EuroLeague Basketball με τους νέους του Άρη να συμμετέχουν στο εν λόγω τουρνουά.

Σε τεχνολογικό επίπεδο και σε άνεση χώρων και προδιαγραφών, το συγκεκριμένο γήπεδο είναι σχεδόν ασύγκριτα ανώτερο σε σχέση με τον μέσο όρο των γηπέδων στην Ευρώπη και στην πραγματικότητα προσομοιάζει με τα καλύτερα γήπεδα του ΝΒΑ, ενώ είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.