Ζορίστηκε η Παρτιζάν αλλά παρέμεινε αήττητη στην Αδριατική Λίγκα

Ζορίστηκε η Παρτιζάν αλλά παρέμεινε αήττητη στην Αδριατική Λίγκα

Η Παρτιζάν κατάφερε να πάρει μια πολύ δύσκολη νίκη κόντρα στη Ζάνταρ με μόλις 4 πόντους (71-75), παραμένοντας παρόλα αυτά αήττητη στην Αδριατική Λίγκα με 5 σερί νίκες.

Η Παρτιζάν δυσκολεύτηκε πολύ αλλά ξεπέρασε έστω και έτσι το εμπόδιο της Ζαντάρ με το τελικό 71-75, έχοντας ως κορυφαίο τον Μπόνγκα των 16 πόντων και διατηρώντας το αήττητό της στην Αδριατική Λίγκα, φτάνοντας τις 5 νίκες.

Ο Στέρλινγκ Μπράουν μπήκε ηγετικά σε άλλο ένα παιχνίδι για τους Σέρβους, βοηθώντας την ομάδα του να αναπτύξει ένα προβάδισμα των 7 από νωρίς στο ματς (7-14), με την Ζαντάρ ωστόσο να απαντά και να καταφέρνει να μειώσει τη διαφορά στον πόντο στο τέλος του δεκαλέπτου (19-20).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Κοπρίβιτσα έπιασε... δουλειά και με 9 προσωπικούς του πόντους η Παρτιζάν κατάφερε να αναπτύξει διψήφιο προβάδισμα, με το οποίο οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για το δεύτερο μέρος (31-43).

Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο για την Παρτιζάν, αφού η Ζαντάρ πέρασε στην αντεπίθεση και χτίζοντας ένα 15-3 σερί κατάφερε να περάσει μπροστά. Ο Μιχαΐλοβιτς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το 3ο δεκάλεπτο με το υπέρ τους 58-54.

Αγωνία στη Μπαρτσελόνα με τον τραυματισμό του Λαπροβίτολα (vid)
EUROLEAGUE

21:37 - 20.10.2024

Αγωνία στη Μπαρτσελόνα με τον τραυματισμό του Λαπροβίτολα (vid)

Ο Νίκολα Λαπροβίτολα τραυματίστηκε στην ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπασκόνια και αποχώρισε υποβασταζόμενος από το παρκέ, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους Καταλανούς, 11 μέρες μάλιστα πριν την αναμέτρησή τους με τον Ολυμπιακό.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ομπράντοβιτς μπήκαν με πιο καθαρό μυαλό και γρήγορα ξαναπήραν το προβάδισμα με τους Κάρλικ Τζόουνς και Μπόνγκα να προελαύνουν, ωστόσο η Ζαντάρ κατάφερε να περάσει ξανά μπροστά 3 λεπτά πριν από τη λήξη. Η Παρτιζάν βέβαια δεν είχε πει τη τελευταία της λέξη και κατόρθωσε να ολοκληρώσε το παιχνίδι... σώα και αβλαβής, επικρατώντας στα τελευταία λεπτά με το 71-75.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 31-42, 58-54, 71-75.