Αντσελότι για την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό: «Υπέφερα για το μπάσκετ»

Κάρλο Αντσελότι, Κώστας Σλούκας κι Εργκίν Αταμάν

Αντσελότι για την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό: «Υπέφερα για το μπάσκετ»

Sportal newsroom 13:14 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 01.06.2024

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι κλήθηκε να σχολιάσει την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας ότι ήταν κάτι που τον πόνεσε.

Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρουν τις δυνάμεις τους το βράδυ του Σαββάτου (01/06, 22:00) στο «Γουέμπλεϊ» με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της κούπας με τα «μεγάλα αυτιά».

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη μάχη, ο Ιταλός τεχνικός των «μερένχες», Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας στην εκπομπή «El Chiringuito», εξέφρασε την αγάπη του για την Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ωστόσο ότι υπέφερε βλέποντας τους Μαδριλένους να χάνουν στον τελικό της Euroleague από τον Παναθηναϊκό.

«Είμαι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης. Μου αρέσει πολύ ο τόπος όπου εργάζομαι, αγαπώ τη Μαδρίτη και το Μιλάνο. Έχω παίξει και προπονήσει πολλούς συλλόγους, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μίλαν είναι κάτι ξεχωριστό για μένα. Είμαι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, ναι. Πρόσφατα, για παράδειγμα, υπέφερα πολύ βλέποντας μπάσκετ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός των Μαδριλένων.

Στη συνέχεια, ο Αντσελότι μίλησε για τη σημασία του εγωισμού: «Ο εγωισμός είναι μια πολύ σημαντική πτυχή του προτύπου. Ο εγωισμός δεν είναι κακός. Είχαμε παίκτες που σκόραραν. Πρέπει να διακρίνεις τον εγωισμό και την προσωπικότητα, γιατί ένα μεγάλο εγώ έχει και μεγάλη προσωπικότητα. Ο Σέρχιο Ράμος για παράδειγμα.Δεν είχα ποτέ παίκτη με αυτή την προσωπικότητα, αυτόν τον χαρακτήρα και τόσο μεγάλες μπάλες όπως ο Ράμος.

«Είμαστε αιχμάλωτοι»: Τι έχει συμβεί με 300 οπαδούς της Ρεάλ λίγες ώρες πριν τον τελικό
CHAMPIONS LEAGUE

12:43 - 01.06.2024

«Είμαστε αιχμάλωτοι»: Τι έχει συμβεί με 300 οπαδούς της Ρεάλ λίγες ώρες πριν τον τελικό

Μεγάλη ταλαιπωρία για σχεδόν 300 οπαδούς της Ρεάλ, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για τον αποψινό (01/06, 22:00) τελικό του Champions League, λόγω ενός απρόοπτου στο αεροπλάνο τους.

Ήταν θέαμα όσον αφορά την προσωπικότητα. Ένας παίκτης με λίγο εγωισμό και πολλή προσωπικότητα ήταν ο Πέπε, για παράδειγμα. Με πολύ εγωισμό και προσωπικότητα, ο Κριστιάνο. Το “εγώ” δεν είναι κακό, αλλά το μικρό “εγώ” είναι πολύ καλό. Το “εγώ” συνδυάζεται με την προσωπικότητα».