Μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας η ΑΕΚ Betsson

Ντράγκαν Σάκοτα

i

@ΙΝΤΙΜΕ

Μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 22:28 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:36 - 16.08.2024

Στην ΑΕΚ Betsson έχουν σηκώσει ήδη μανίκια ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, με το Olympic Hall της Φυλής να έχει πάρει ζωή για τα καλά.

Η 19η Αυγούστου πλησιάζει και ήδη η δουλειά έχει ξεκινήσει για τα καλά στην ΑΕΚ Betsson. Η Ένωση βάζει μπρος ενόψει της νέας σεζόν, θέτοντας τον πήχη ψηλά σε όλα τα επίπεδα. Για το λόγο αυτό ο Ντράγκαν Σάκοτα, σε συνεργασία με τον Μάκη Αγγελόπουλο όλο το καλοκαίρι εργάστηκαν σκληρά προκειμένου να χτίσουν ένα ρόστερ δυνατό και γεμάτο σε κάθε θέση.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα το κλειστό της Φυλής απέκτησε ζωή για τα καλά. Διότι αρκετοί παίκτες βρέθηκαν στο γήπεδο για ατομικές προπονήσεις, με σκοπό να είναι πανέτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας. Τις επόμενες μέρες μάλιστα αναμένονται και οι ξένοι παίκτες του ρόστερ, ώστε ο «Σάλε» να δουλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Προανήγγειλε τη νέα φανέλα της με.... Φλιώνη from downtown η ΑΕΚ Betsson (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:09 - 16.08.2024

Προανήγγειλε τη νέα φανέλα της με.... Φλιώνη from downtown η ΑΕΚ Betsson (vid)

Ο Νετζήπογλου έδωσε την ασίστ, ο Φλιώνης έβαλε το... σουτ έξω από το Olympic Hall της Φυλής και η ΑΕΚ Betsson με αυτόν τον τρόπο έβαλε στο κλίμα τον κόσμο για τη νέα φανέλα που θα παρουσιάσει ενόψει της σεζόν 2024-25.

Άπαντες οι Έλληνες παίκτες αναμένονται έως την Κυριακή στη χώρα μας, για να είναι παρόντες στην «πρώτη» της 19ης Αυγούστου, ενώ ο Χάντερ Χέιλ αναμένεται να βρεθεί στη χώρα μας τις επόμενες μέρες και όχι από την πρώτη μέρα προετοιμασίας. Το σίγουρο είναι πως το ρόστερ δεν έχει κλείσει, γεγονός που σημαίνει ότι ο Σάκοτα δεν θα έχει πλήρη εικόνα με το... καλημέρα.

Σε πρώτο πλάνο έχει μπει η υπόθεση του ΡαϊΚουάν Γκρέι, για την οποία το Sportal έχει καταγράψει τα δεδομένα. Αγγελόπουλος και Σάκοτα έχουν «εστιάσει» την προσοχή τους στον 25χρονο σέντερ και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να κλείσει η υπόθεση θετικά το συντομότερο δυνατό.

Από εκεί και πέρα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Σάκοτα θέλει φιλικά με δυνατούς αντιπάλους, ώστε να τεστάρει την ετοιμότητα του γκρουπ στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Στο πλάνο της ομάδας υπάρχει και φιλικό στο Olympic Hall της Φυλής με δυνατό αντίπαλο που θα λειτουργήσει ως παρουσίαση του ρόστερ στο κοινό για τη νέα σεζόν. Συν τοις άλλοις η Ένωση θα βρεθεί στο Βελιγράδι από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δυνατές φιλικές αναμετρήσεις.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!