Η κακοκαιρία άλλαξε τα σχέδια: Σε νέα έδρα το τουρνουά του Βελιγραδίου που συμμετέχει η ΑΕΚ Betsson

Ντράγκαν Σάκοτα

Η κακοκαιρία άλλαξε τα σχέδια: Σε νέα έδρα το τουρνουά του Βελιγραδίου που συμμετέχει η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 19:19 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 09.09.2024

Οι καιρικές συνθήκες στο Βελιγράδι είναι ασταθείς και υπό τον φόβο έντονων βροχοπτώσεων η Παρτίζαν ανακοίνωσε τη μετάθεση του τουρνουά που θα λάβει μέρος η ΑΕΚ Betsson και η Παρί σε νέα έδρα.

Από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ Betsson θα λάβει μέρος στο Βελιγράδι για το τουρνουά που διοργανώνει η Παρτίζαν, η οποία θα παρουσιάσει τη νέα φανέλα της, αλλά και το ρόστερ της νέας σεζόν. Στο τουρνουά αυτό θα λάβει μέρος και η Παρί, με την Ένωση να έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αντιμετωπίσει ομάδες επιπέδου Euroleague.

Ο καιρός στην πρωτεύουσα του Βελιγραδίου είναι ασταθής τις τελευταίες μέρες, με τις προγνώσεις καιρού να κάνουν λόγο για βροχές. Υπό αυτό το φόβο οι «ασπρόμαυροι» προχώρησαν σε μια αλλαγή, η οποία ωστόσο ήταν στο πρόγραμμα και δεν επηρεάζει την εξέλιξη του όλου τουρνουά.

Ο Σι Τζέι Μπράις στο Sportal: «Εύκολη απόφαση να έρθω - Η ΑΕΚ έχει παράδοση στις νίκες» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:15 - 09.09.2024

Ο Σι Τζέι Μπράις στο Sportal: «Εύκολη απόφαση να έρθω - Η ΑΕΚ έχει παράδοση στις νίκες» (vid)

Η ΑΕΚ Betsson ταξιδεύει στο Βελιγράδι και ο Σι Τζέι Μπράις μίλησε στο Sportal για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, με την Ένωση, αλλά και όσα έχει ξεχωρίσει στις πρώτες μέρες του στα κιτρινόμαυρα.

Πιο συγκεκριμένα, τα παιχνίδια του τουρνουά της Παρτίζαν δεν θα διεξαχθούν στο Καλεμάγκνταν, στο Φρούριο του Βελιγραδίου, αλλά στην Hala 3 της Έκθεσης του Βελιγραδίου. Σε μια κλειστή αίθουσα με 5.000 φίλους του μπάσκετ να έχουν την δυνατότητα να δουν δια ζώσης τα παιχνίδια. Η Παρτίζαν άλλωστε έχει ενημερώσει πως οι κάτοχοι εισιτηρίων δεν επηρεάζονται από αυτή την εξέλιξη, καθώς θα βρίσκονται κανονικά στην κερκίδα.

Επί της ουσίας με την εξέλιξη αυτή το μόνο που αλλάζει είναι η τοποθεσία, καθώς οι μέρες, οι ώρες, αλλά και το πρόγραμμα των αγώνων μένει ίδιο στο Βελιγράδι, με την Ένωση να έχει μπροστά της δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Το πρόγραμμα των φιλικών της ΑΕΚ Betsson στο Βελιγράδι:

10/09: AEK - FMP 19:00
13/09: ΑΕΚ - Παρτίζαν 20:00
14/09: ΑΕΚ - Παρί 20:00

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!