Αμφίβολος ενόψει Ντινάμο Σάσαρι ο Καμπενγκέλε

Μφιόντου Καμπενγκέλε

Αμφίβολος ενόψει Ντινάμο Σάσαρι ο Καμπενγκέλε

Χρήστος Τσάλτας 20:37 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στα επόμενα παιχνίδια της σεζόν, με τον Μφιόντου Καμπενγκέλε να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Ντινάμο Σάσαρι, για την 2η αγωνιστική του BCL να είναι αμφίβολη.

Η προσοχή της ΑΕΚ είναι στραμμένη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας, για την Basket League. Στόχος είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να διατηρήσει τον καλό ρυθμό των τελευταίων ημερών, με την Ένωση να δείχνει βελτιωμένο πρόσωπο από το παιχνίδι του Ολυμπιακού έως και σήμερα.

Ο Ζοάν Πλάθα και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το παιχνίδι με την ομάδα του Νίκου Βετούλα, με την ψυχολογία να βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Όχι μόνο γιατί άπαντες αντιλαμβάνονται πως η δουλειά βγαίνει σταδιακά στο παρκέ, αλλά και γιατί στο παιχνίδι της Τρίτης, κόντρα στους Γερμανούς, ήρθε η νίκη σε ένα παιχνίδι που είχε «στραβώσει».

Η προσοχή έχει στραφεί στο παιχνίδι του Σαββάτου, όμως την ίδια στιγμή στον ορίζοντα υπάρχει και η αναμέτρηση με την Ντινάμο Σάσαρι, την ερχόμενη Τετάρτη (25/10, 21:30), για την δεύτερη αγωνιστική του BCL. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κάνουν το 2Χ2 στον όμιλο.

Τα προβλήματα δεν εκλείπουν καθώς ο Μφιόντου Καμπενγκέλε δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Σαββάτου, την ώρα που η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Τετάρτης, στην Σαρδηνία, είναι αμφίβολη. Ο Καναδός σέντερ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους στο παιχνίδι της Τρίτης, όμως ένιωθε... ζεστός και έπαιξε ως το τέλος. Μάλιστα μέχρι το φινάλε δεν παραπονέθηκε για πόνους, ωστόσο στην προπόνηση της Πέμπτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν θλάση.

Όσον αφορά τον πρώην NBAer υπάρχει η σκέψη να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα, έστω κι αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τετάρτης, προκειμένου να βρίσκεται μαζί με την ομάδα και να δοκιμάσει το πόδι του. Η Ένωση άλλωστε θα αναχωρήσει το βράδυ της Δευτέρας (23/10) για την Ιταλία και θα επιστρέψει στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης (26/10), με την συμμετοχή του Καμπενγκέλε να είναι αμφίβολη για την αναμέτρηση του BCL.