Μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ Betsson: Ανακοίνωσε τον Γιώργο Φίλλιο έως το 2026

Μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ Betsson: Ανακοίνωσε τον Γιώργο Φίλλιο έως το 2026

Χρήστος Τσάλτας 18:05 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 14.08.2024

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ Betsson συνεχίζονται, με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Φίλλιου έως το 2026.

Μεταγραφών συνέχεια σε μια πολύ «γεμάτη» μέρα για την ΑΕΚ Betsson. Μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον Άλφη Πιλάβιο για μία ακόμα σεζόν, αλλά και την «βόμβα» με την απόκτηση του Χάντερ Χέιλ, η Ένωση έκανε δικό της έναν ακόμα παίκτη, τον Γιώργο Φίλλιο.

Ο διεθνής -με τις μικρές Εθνικές ομάδες- γκαρντ έπειτα από δύο χρόνια στον Άρη, μετακομίζει στην Ένωση, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2026, αποτελώντας κομμάτι του ελληνικού κορμού. Παράλληλα, θα «ανταμώσει» και πάλι με τον Όμηρο Νετζήπογλου, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στους Θεσσαλονικείς τη σεζόν 2022-23.

Ο Χέιλ, ο τραυματισμός και η αποκατάσταση με φόντο την προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:36 - 14.08.2024

Ο Χέιλ, ο τραυματισμός και η αποκατάσταση με φόντο την προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson

Η ΑΕΚ Betsson ανακοίνωσε τη μεγάλη μεταγραφή του Χάντερ Χέιλ για την ερχόμενη σεζόν, βάζοντας στη μηχανή της έναν παίκτη από το πάνω ράφι, ο οποίος έρχεται με τεράστιο κίνητρο στα Λιόσια.

Ο Φίλλιος είναι 22 ετών και αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ. Πριν από μερικές μέρες έλυσε τη συνεργασία του με τον Άρη και έφτασε σε πλήρη συμφωνία με την Ένωση, αποτελώντας μέλος της ομάδας τη νέα σεζόν. Πλέον για να οριστικοποιηθεί ο ελληνικός κορμός του νέου ρόστερ απομένει η ανακοίνωση της μεταγραφής του Γάιου Σκορδίλη, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson αναφέρει:

Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Φίλλιου (22 χρ., 1μ.98).

Ο διεθνής γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διαρκείας, ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2026.

Ο Γιώργος Φίλλιος γεννήθηκε στις 10/02/2002. Ξεκίνησε την αθλητική του διαδρομή στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης και κατόπιν αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Άρη, και έχει χριστεί διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες.

Γιώργο, καλώς όρισες στη «Βασίλισσα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!