Επίσημο: Στην ΑΕΚ Betsson ο Σι Τζέι Μπράις

Επίσημο: Στην ΑΕΚ Betsson ο Σι Τζέι Μπράις

Χρήστος Τσάλτας 19:33 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 03.09.2024

Η μεγάλη μεταγραφή ολοκληρώθηκε, με την ΑΕΚ Betsson να ανακοινώνει την απόκτηση του Σι Τζέι Μπράις για την ερχόμενη σεζόν, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportal.

Ήταν αναμενόμενο, πλέον έγινε και επίσημο. Η ΑΕΚ Betsson έκανε δικό της τον Σι Τζέι Μπράις για την ερχόμενη σεζόν, βάζοντας στη μηχανή της έναν παίκτη με τρομακτική έφεση στο σκοράρισμα, αλλά και μεγάλη συνέπεια στην άμυνα. Δύο στοιχεία που ήθελε να προσθέσει στο ρόστερ της Ένωσης ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο 27χρονος γκαρντ έρχεται από μια παραγωγική σεζόν με τη φανέλα της Πάρμα, όπου μέτρησε 13,9 πόντους κατά μέσο όρο στην VTB League, ενώ το εξίσου εντυπωσιακό στο παιχνίδι του ήταν το 52% στα τρίποντα, γεγονός που τον καθιστά μια μόνιμη απειλή πάνω στο παρκέ.

Το Sportal είχε αποκαλύψει το προχωρημένο της υπόθεσης, καθώς η Ένωση είχε καταφέρει να φτάσει σε deal με τον Αμερικανό γκαρντ, ενώ το πρωί της Τρίτης (03/09) έφερε στο φως όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης και πώς οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία, για μια μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα αγωνιστικά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson αναφέρει:

Η ΑΕΚ BETSSON BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Σι Τζέι Μπράις (C.J. Bryce, 27 χρ., 1μ.96).

Ο Αμερικανός αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα» έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σι Τζέι Μπράις γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 1996, στην Charlotte των ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει εμπειρία τεσσάρων ετών από το Κολέγιο, καθώς με τη φανέλα του UNCW αλλά και της North Carolina, έχει αγωνιστεί σε 132 ματς, έχοντας μάλιστα κατά μέσο όρο 13.1 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ.

Ο πρώτος του επαγγελματικός «σταθμός» ήταν η ουγγρική Nyiregyhaza (2021-2022), με την οποία είχε 20.6 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ακολούθησε η Würzburg (16.3π., 3.4ρ. και 1.1ασ.), ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο, εντυπωσίασε (και) στη VTB League με τη φανέλα της Πάρμα, καθώς ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα, έχοντας κατά μέσο όρο 14.4 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 0.7 κλεψίματα.

Σι Τζέι, καλώς όρισες στη «Βασίλισσα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!