Συνεχίζει με σταθερό... συμπαίκτη στο πλευρό της η ΑΕΚ Betsson

Συνεχίζει με σταθερό... συμπαίκτη στο πλευρό της η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 15:33 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 08.10.2024

Η φετινή προσπάθεια έχει ξεκινήσει για την ΑΕΚ Betsson, εντός παρκέ, ωστόσο και εκτός αυτού γίνεται σημαντική δουλειά, με την Ένωση να συνεχίζει τη συνεργασία της με την εταιρεία HIVE ADVERTISING.

Από το ξεκίνημα του καλοκαιριού η ΑΕΚ Betsson κάνει μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Η Ένωση έχει προχωρήσει σε σημαντικές συμφωνίες, οι οποίες έχουν φέρει χρήματα στα ταμεία της ομάδας ενώ την ίδια ώρα διατηρεί στο πλευρό της χορηγούς που ήταν μαζί της και την περσινή σεζόν.

Μία εξ αυτών είναι και η HIVE ADVERTISING, με την οποία οι κιτρινόμαυροι ανανέωσαν τη συνεργασία τους για την ερχόμενη σεζόν.

Η ΑΕΚ Betsson ξεκίνησε προετοιμασία για την Καρδίτσα με ξεκάθαρο στόχο το 2Χ2
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:30 - 08.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson ξεκίνησε προετοιμασία για την Καρδίτσα με ξεκάθαρο στόχο το 2Χ2

Η νίκη κόντρα στον Άρη ανήκει στο παρελθόν κια ήδη άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson έχουν στρέψει την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καρδίτσα, το ερχόμενο Σάββατο (12/10, 20:15).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson αναφέρει:

Η ΑΕΚ Betsson BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την HIVE ADVERTISING.

Η HIVE ADVERTISING, επίσημος συνεργάτης της ΑΕΚ Betsson BC, για 2η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, όπως Branding, Design, Digital Marketing, Social Media, Web Design & Development, Outdoor και Sports Marketing.

Με καινοτόμες ιδέες και δημιουργικό σχεδιασμό, η HIVE ADVERTISING ανέλαβε για μία ακόμη σεζόν την οπτική επικοινωνία της ΑΕΚ Betsson BC, με τον σχεδιασμό των γραφιστικών για τα Social Media, καθώς και για τις υπόλοιπες ανάγκες τoυ Οργανισμού.

Δείτε περισσότερα στο www.hiveadv.gr.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!