Αναχωρεί για Βελιγράδι η ΑΕΚ Betsson χωρίς τον Χέιλ

Χάντερ Χέιλ

Αναχωρεί για Βελιγράδι η ΑΕΚ Betsson χωρίς τον Χέιλ

Χρήστος Τσάλτας 22:06 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:06 - 08.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson μετράει αντίστροφα για την εβδομάδα που έρχεται, η οποία θα την βρει στο Βελιγράδι (9-15/09), με τον Ντράγκαν Σάκοτα να μην έχει στη διάθεσή του τον Χάντερ Χέιλ.

Προ των πυλών μιας πολύ δυνατής εβδομάδας βρίσκεται η ΑΕΚ Betsson, όσον αφορά την προετοιμασία της. Η Ένωση μπαίνει στην τελική ευθεία, με τα φιλικά να διαδέχονται το ένα το άλλο καθώς από τις 10 έως τις 22 Σεπτεμβρίου θα δώσει έξι αγώνες, ώστε ο Ντράγκααν Σάκοτα να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του σε συνθήκες αγώνων με απαίτηση.

Την εβδομάδα που έρχεται η Ένωση θα μεταβεί στο Βελιγράδι. Στο διάστημα αυτό θα δώσει μια σειρά από φιλικά με υψηλού επιπέδου αντιπάλους. Η αρχή θα γίνει την Τρίτη κόντρα στην FMP (10/09), ενώ το διήμερο 13-14/09 θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν και την Παρί, σε τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβτις στο Φρούριο του Βελιγραδίου, στο πάρκο του Καλεμάγκνταν.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο Sportal: «Αποφάσισα να μείνω γιατί πιστεύω ότι στην ΑΕΚ μπορούμε να φτιάξουμε κάτι καλό»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:14 - 08.09.2024

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο Sportal: «Αποφάσισα να μείνω γιατί πιστεύω ότι στην ΑΕΚ μπορούμε να φτιάξουμε κάτι καλό»

Ο ηγέτης της νέας ΑΕΚ Betsson ρίχνει ατάκες με το τσουβάλι. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μιλάει στο Sportal για την απόφαση να συνεχίσει στην Ένωση, τη σχέση του με τους φιλάθλους, την παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα και όχι μόνο.

Η Ένωση θα αναχωρήσει την Δευτέρα για το Βελιγράδι, ενώ την Κυριακή το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση στο Olympic Hall της Φυλής, με τον «Σάλε» να κρατάει την ένταση σε υψηλά επίπεδα για ακόμα μια μέρα. Από την πρώτη μέρα τηνς προετοιμασίας άλλωστε οι προπονήσεις έχουν υψηλή ένταση, ώστε άπαντες να είναι σε εγρήγορση.

Στο Βελιγράδι δεν θα βρίσκεται με την υπόλοιπη ομάδα ο Χάντερ Χέιλ. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε προσπάθεια ώστε να βρίσκεται στην αποστολή για αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας, όμως κρίθηκε σκόπιμο να μείνει πίσω, προκειμένου να κάνει θεραπεία, ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο μεγάλο φιλικό με την Φενέρμπαχτσε στις 17 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Φλιώνης ανεβάζει στροφές καθημερινά και θα βρίσκεται με την ομάδα στο Βελιγράδι. Ο αρχηγός της Ένωσης μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του, καθώς βάζει όλο και περισσότερη ένταση στις προπονήσεις και θα βρίσκεται μαζί με την ομάδα στην σερβική πρωτεύουσα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!