«Πέταξε» για Βόννη η ΑΕΚ Betsson με όλα τα όπλα στη φαρέτρα

AEK Betsson

«Πέταξε» για Βόννη η ΑΕΚ Betsson με όλα τα όπλα στη φαρέτρα

Χρήστος Τσάλτας 14:51 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 14.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson αναχώρησε για την Γερμανία, ενόψει του αγώνα με την Βόννη, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του BCL, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει 13 παίκτες στη διάθεσή του.

Σε ρυθμούς BCL και πάλι η ΑΕΚ Betsson. Η νίκη της πρεμιέρας, απέναντι στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν «έφτιαξε» για τα καλά το κλίμα εντός των τειχών, με τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα να έχουν σαν στόχο να διατηρήσουν το καλό μομέντουμ των τελευταίων αγώνων.

Το έργο τους θα είναι ιδιαιτέρως δύσκολο, καθώς η Ένωση θα αντιμετωπίσει την Βόννη, στο Telekom Dome. Οι Γερμανοί παίρνουν επιπλέον ενέργεια από τον κόσμο τους και μετά την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στη Ρίγα, στη Λετονία, θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Γκραντ Γκόλντεν στο Sportal: «Η ΑΕΚ είναι σε καλά χέρια όποιος παίκτης κι αν βρεθεί σε καλή βραδιά επιθετικά»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:45 - 14.10.2024

Ο Γκραντ Γκόλντεν στο Sportal: «Η ΑΕΚ είναι σε καλά χέρια όποιος παίκτης κι αν βρεθεί σε καλή βραδιά επιθετικά»

Η ικανότητα της ομάδας στην πάσα, η παρουσία του ΡαϊΚουάν Γκρέι, το παιχνίδι με την Καρδίτσα και ο απαιτητικός Οκτώβρης. Ο Γκραντ Γκόλντεν μίλησε στο Sportal για το ξεκίνημα της ΑΕΚ Betsson στη σεζόν και εξήγησε πού εστιάζουν άπαντες με στόχο τη βελτίωση.

Η Ένωση δεν έχει πάρει... ανάσα τις τελευταίες μέρες. Αυτό γιατί μετά τη νίκη κόντρα στην Καρδίτσα, οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα επέστρεψαν στη Sunel Arena για δύο προπονήσεις, τις τελευταίες δύο μέρες. Μάλιστα το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε πρωινή προπόνηση και κατόπιν αναχώρηση για την Γερμανία.

Το ευχάριστο για τον Σάλε είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με την Ένωση να αναχωρεί για την Γερμανία με 13 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Ναχίμ Αλίν, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος με Άρη και Καρδίτσα, ως έβδομος ξένές.

Στο παιχνίδι της Γερμανίας η Ένωση δεν θα είναι μόνη. Αυτό γιατί θα έχει στο πλευρό της 200 φιλάθλους που θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα και άλλα μέρη της Ευρώπης, ώστε να βρεθούν στο πλευρό του Ντράγκαν Σάκοτα και των παικτών του. Οι νίκες, αλλά και οι εμφανίσεις που παρουσιάζει η ΑΕΚ Betsson έχουν «ζεστάνει» τον κόσμο και για ακόμα μια φορά, σε αγώνα εκτός Ελλάδας, αυτός θα αποτελέσει τον έκτο παίκτη της.

Μαζί με την ομάδα, πέραν του κόσμου που θα βρεθεί στις εξέδρες, θα είναι και ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Γερμανία τις επόμενες ώρες για να σταθεί στο πλευρό του Ντράγκαν Σάκοτα και των παικτών του, συμβάλλοντας με την παρουσία του ώστε να έρθει η δεύτερη ευρωπαϊκή νίκη της σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!