Πέταξε για Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ Betsson για την πρεμιέρα της Stoiximan GBL

Πέταξε για Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ Betsson για την πρεμιέρα της Stoiximan GBL

Χρήστος Τσάλτας 16:26 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:26 - 04.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Παρασκευής, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Stoiximan GBL κόντρα στον Άρη (05/10, 17:00).

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται πλέον η ΑΕΚ Betsson, που έχει αφήσει πίσω την επικράτηση κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν και στρέφει την προσοχή της στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αντίπαλος για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θα είναι ο Άρης του Γιάννη Καστρίτη, σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Η Ένωση προετοιμάστηκε σε εντατικούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες, καθώς ο Σάκοτα και οι συνεργάτες του θέλησαν να τονίσουν τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα στο Nick Galis Hall. Το επίπεδο σκληράδας αναμένεται να είναι πιο υψηλό σε σχέση με τον αγώνα της Τρίτης, κάτι για το οποίο προετοιμάστηκαν άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση στη Sunel Arena το μεσημέρι της Παρασκευής και κατόπιν η αποστολή αναχώρησε για την Θεσσαλονικη. Το απουσιολόγιο ήταν λευκό, μιας και ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ στην αποστολή βρίσκονται επτά ξένοι (Γκόλντεν, Χέιλ, Μπράις, Χαμπ, Κουζμίνσκας, Γκρέι, Αλίν), με τον Σάλε να παίρνει την απόφαση για τον παίκτη που θα μείνει εκτός 12άδας λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα, με τον Ναχίμ Αλίν να φαίνεται σε πρώτη φάση ως ο παίκτης που δεν θα βρίσκεται στην 12άδα, λόγω του περιορισμού στους ξένους.

Από εκεί και πέρα, το κλίμα εντός των τειχών είναι καλό. Άπαντες μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και γνωρίζουν καλά πόσο σημαντικό είναι να μπει με το δεξί η ομάδα και στο πρωτάθλημα, στο οποίο στοχεύει ψηλά.

Sportal Euroleague Show με τον Δημήτρη Ιτούδη για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρ