Η ΑΕΚ Betsson πέταξε για Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες

AEK Betsson

Η ΑΕΚ Betsson πέταξε για Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες

Χρήστος Τσάλτας 15:56 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:56 - 25.10.2024

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ η ΑΕΚ Betsson, η οποία μπαίνει σε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με ταξίδια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη.

Ο στόχος της ΑΕΚ Betsson ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο PAOK Sports Arena, είναι ένας και συγκεκριμένος. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να βελτιώσει την εικόνα της, έπειτα απ' όσα έδειξε στις αναμετρήσεις με Βόννη και Παναθηναϊκό, μακριά από τη Sunel Arena.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν μια εβδομάδα δυνατών προπονήσεων, με την ένταση να είναι σε υψηλά επίπεδα, δείγμα της διάθεσης που υπήρχε εντός των τειχών για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, αλλά και να επιστρέψει στις νίκες.

Εκεί που «χτίζεται» το μέλλον: Αυτοψία του Sportal στο AEK BC Academy Sports Center
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:00 - 25.10.2024

Εκεί που «χτίζεται» το μέλλον: Αυτοψία του Sportal στο AEK BC Academy Sports Center

Το μέλλον της ΑΕΚ χτίζεται σε πολύ γερά θεμέλια με ένα έργο πνοής, που αλλάζει επίπεδο την Ακαδημία. Το Sportal βρέθηκε στη Sunel Arena και σας παρουσιάζει υλικό από το νέο «στολίδι» της Ένωσης, το AEK BC Academy Sports Center.

Το παιχνίδι στο PAOK Sports Arena κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, όμως στην Ένωση γνωρίζουν από αγώνες με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Η αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη είναι μια πρόκληση, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα επιθυμία όλων είναι να βγει η δουλειά των προπονήσεων στο παρκέ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής οι κιτρινόμαυροι αναχώρησαν για Θεσσαλονίκη, αφού έκαναν προπόνηση στη Sunel Arena. Το απουσιολόγιο ήταν «λευκό» για ακόμα μια φορά και η αποστολή αναχώρησε με 12 παίκτες. Αλλαγές στην 12άδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της Stoxiiman GBL δεν υπήρξαν, κάτι που σημαίνει πως ο Ναχίμ Αλίν έμεινε στην Αθήνα, ως έβδομος ξένος. Ο ρούκι των κιτρινόμαυρων ωστόσο αναμένεται να ταξιδέψει για την Ρίγα, για τον «τελικό» του ομίλου, απέναντι στην πρωταθλήτρια Λετονίας.

Το πρόγραμμα της Ένωσης άλλωστε είναι πολύ απαιτητικό, καθώς την Δευτέρα υπάρχει ένα ακόμα ταξίδι στον ορίζοντα, στην Βαλτική και εν συνεχεία με την επιστροφή στη βάση θα αρχίσει προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής (03/10, 17:15) απέναντι στον Ολυμπιακό.