Δεδας και Κατσικάρης στη λίστα της ΑΕΚ για αντί-Πλάθα

Δεδας και Κατσικάρης στη λίστα της ΑΕΚ για αντί-Πλάθα

Χρήστος Τσάλτας 15:46 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 14.08.2024

Ο Ζοάν Πλάθα βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την απομάκρυνσή του από την ΑΕΚ, που ήδη ψάχνει αντικαταστάτη από την ελληνική αγορά. Ο Στέφανος Δέδας και ο Φώτης Κατσικάρης βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και οι Μάκης Γιατράς, Γιώργος Βόβορας σε δεύτερο.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση περί αποδέσμευσης του Ζοάν Πλάθα από την ΑΕΚ, αλλά αυτή πλέον θεωρείται πως είναι θέμα χρόνου να δημοσιοποιηθεί. Μάλιστα, η Ένωση έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του αντικαταστάτη του από την ελληνική αγορά. 

Και οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι. Μάλιστα, η διαδικασία αυτή εστιάζει σε δύο πρόσωπα που έχουν περάσει από τον πάγκο της ομάδας. Πρόκειται για τους Στέφανο Δέδα και Φώτη Κατσικάρη. Ο πρώτος, που ήταν μέχρι πρότινος στην Φενέρμπαχτσε ως συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη, πλέον είναι ελεύθερος, ενώ είχε αναλάβει την ΑΕΚ τη σεζόν 2021-22. 

Ο Όστιν Χόλινς στο Sportal: «Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να αντιδράσει η ΑΕΚ...»
ΜΠΑΣΚΕΤ

13:14 - 24.01.2024

Ο Όστιν Χόλινς στο Sportal: «Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να αντιδράσει η ΑΕΚ...»

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στην Πάτρα, απέναντι στον Προμηθέα και ο Όστιν Χόλινς μίλησε στο Sportal για το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, το κλίμα εντός των τειχών, αλλά και τι θα βοηθήσει την Ένωση να αντιδράσει και να επιστρέψει στις νίκες.

O δεύτερος ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία από την ΑΕΚ (1998-2003 ήταν βοηθός και το 2003-2005 head coach), η τελευταία του δουλειά ήταν στην Μάλαγα το 2021-22 και επίσης το όνομά του δελεάζει τους «κιτρινόμαυρους». Αυτοί αποτελούν τις δύο βασικές επιλογές, ενώ ισχυρή θέση στη λίστα που έχει διαμορφωθεί έχουν οι Μάκης Γιατράς και Γιώργος Βόβορας.