Η ΑΕΚ Betsson «φορτσάρει» για την Καρδίτσα με στόχο το 2Χ2

Ντράγκαν Σάκοτα

Η ΑΕΚ Betsson «φορτσάρει» για την Καρδίτσα με στόχο το 2Χ2

Χρήστος Τσάλτας 19:54 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 09.10.2024

Σε ρυθμούς προπονήσεων η ΑΕΚ Betsson τις τελευταίες μέρες, με την Ένωση να συνεχίζει σε ρυθμό προπονήσεων στην Sunel Arena.

Το μυαλό και η προσοχή όλων στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson βρίσκεται στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Καρδίτσα, στη Sunel Arena. Η Ένωση έρχεται με φόρα από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Άρη και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, σε μια αναμέτρηση στην οποία θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της.

Οι κιτρινόμαυροι διανύουν μια ήρεμη εβδομάδα, με τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες του να προσπαθούν να περάσουν στο παιχνίδι της ομάδας κομμάτια τακτικής, που θα βοηθήσουν την Ένωση να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια της σεζόν. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου.

Το θετικό εντός των τειχών είναι πως άπαντες ανταποκρίνονται με τον σωστό τρόπο στα «θέλω» του Σάκοτα, γεγονός που βοηθάει ώστε να γίνεται ακόμα καλύτερη δουλειά σε σημεία που θέλει να βελτιώσει ο έμπειρος προπονητής.

Η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων συνεχίζεται χωρίς απρόοπτα και προβλήματα. Άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του Σάλε, με τον Χάντερ Χέιλ να πλησιάζει όλο και περισσότερο στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, την ώρα που ο ΡαϊΚουάν Γκρέι βάζει όλο και περισσότερη πληροφορία για το παιχνίδι της ομάδας.

Στην Ένωση περιμένουν δυναμική παρουσία από τον κόσμο, όσον αφορά την παρουσία του στην Sunel Arena. Η διάθεση των διαρκείας ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (09/10) και άπαντες περιμένουν να υπάρξει ανταπόκριση στα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνων, προκειμένου το κλειστό της Φυλής να αποτελέσει την έδρα που επιθυμούν να δουν οι διοικούντες, αλλά και ο Σάκοτα με τους παίκτες του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!