Στα έξι τα ban της ΑΕΚ Betsson - Τα δεδομένα των υποθέσεων για την νέα σεζόν

Μάκης Αγγελόπουλος

Στα έξι τα ban της ΑΕΚ Betsson - Τα δεδομένα των υποθέσεων για την νέα σεζόν

Χρήστος Τσάλτας 20:28 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 20.08.2024

Η FIBA ενημέρωσε ότι τα ban της ΑΕΚ είναι έξι, όμως στην Ένωση δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία. Ποια τα δεδομένα και γιατί ο Σάκοτα συνεχίζει αναπόσπαστος τη δημιουργία της νέας ομάδας.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει να διαχειριστεί έξι ban, προκειμένου η σεζόν της να κυλήσει ομαλά και οι νέοι της παίκτες να ενταχθούν στην ομάδα κανονικά.

Σε ενημέρωσή της η FIBA αναφέρει ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν 6 ban. Αυτό σημαίνει ότι όσο δεν σβήνονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάσκετ, η ΑΕΚ δεν μπορεί να δηλώσει κάποιον νέο παίκτη στο ρόστερ της ή να κάνει κάποια μεταγραφή.

Στην Ένωση γνώριζαν για το θέμα και δεν βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Στις τάξεις της ομάδας δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία, αφού ήδη έχουν γίνει κινήσεις για την ρύθμιση των οφειλών.

Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται για μεγάλα ποσά, γεγονός που κάνει το έργο της διοίκησης πιο εύκολο.

Την ώρα λοιπόν που ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει ξεκινήσει να βάζει τα... θεμέλια της ομάδας για τη νέα σεζόν, η διοίκηση κινείται για να «καθαρίσει» όποιον εξωαγωνιστικό παράγοντα μπορεί να στήσει εμπόδιο στο νέο ξεκίνημα της ομάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!