«Ψήλωσε» με Τζέιντιν Πάρκερ η ΑΕΚ Betsson

«Ψήλωσε» με Τζέιντιν Πάρκερ η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 20:32 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 02.09.2024

Τον αθλητικό σέντερ της νέας σεζόν βρήκε η ΑΕΚ Betsson στο πρόσωπο του Τζέιντιν Πάρκερ, με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Μεταγραφικός... πυρετός στην ΑΕΚ Betsson. Η Ένωση μέσα σε ένα απόγευμα κατάφερε να βρει τους δύο παίκτες που θα κλείσουν το ρόστερ της, ενισχύοντας σημαντικά τόσο την θέση 3, όσο και το ζωγραφιστό.

Ο Σι Τζέι Μπράις βρίσκεται προ των πυλών της Ένωσης, την ώρα που ο Τζέιντιν Πάρκερ θα ξεκινήσει την επαγγελματική πορεία του υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα. Ο 22χρονος σέντερ ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, σε μια υπόθεση στην οποία η Ένωση λειτούργησε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ο Πάρκερ διακρίνεται για τα αθλητικά προσόντα του, αλλά και το πολύ καλό παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, με τον εκρηκτικό σέντερ να γίνεται ο νέος rim protector της ομάδας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson αναφέρει:

Η ΑΕΚ BETSSON BC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Τζέιντιν Πάρκερ (Jadyn Parker, 22 χρ. 2μ.08).

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Τζέιντιν Πάρκερ γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 2002, στην Shallotte των ΗΠΑ.

Έχει αγωνιστεί στο Kολέγιο, ξεκίνησε την καριέρα του στο κολεγιακό πρωτάθλημα το 2020 με τη North Florida (UNF), στην οποία έμεινε για τρεις αγωνιστικές περιόδους (2020-2023) και είχε κατά μέσο όρο 6.4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1.3 τάπες σε 17.7 λεπτά συμμετοχής.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τους East Tennessee State Buccaneers (ETSU) και είχε κατά μέσο όρο 7.5 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 2.1 τάπες σε 20.9 λεπτά συμμετοχής.

Τζέιντιν, καλώς όρισες στη «Βασίλισσα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!